Aanhangwagen laten keuren: keuring door gediplomeerde specialisten

Als u de keuring en het onderhoud van uw aanhangwagen laat uitvoeren door gediplomeerde specialisten bent u verzekerd van een betrouwbare keuring. TOSCON levert u graag deze specialisten. Zij hebben professionals in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben om iedere aanhanger in korte tijd te controleren. Door die specialistische kennis en jarenlange ervaring kan de keuring op een bijzonder efficiënte wijze en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd. Als experts maken zij gebruik van het meest moderne materiaal voor de inspectie van aanhangwagens. Zodoende kunt u ervan op aan dat een aanhanger na de keuring weer helemaal in orde is. 

Een aanhanger keuren kan altijd in de buurt

Een keuring van uw aanhangwagen kan dankzij TOSCON altijd plaatsvinden in de buurt. Zij hebben namelijk al 10 Service Centers verspreid over Nederland en er komen er nog meer bij. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhangwagen. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunnen aanhangwagens en voertuigen onderhouden en gerepareerd worden op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service. 

Aanhanger keuren: 24 uur per dag en 7 dagen per week

Soms is een keuring van uw aanhangwagen dringend nodig. Dan is het prettig dat u bij TOSCON uw aanhangwagen 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt laten keuren. De 24-uurs service is ideaal voor transporteurs die midden in de nacht of op een ander moeilijk tijdstip pech hebben. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

http://www.toscon.com/