Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring in Nederland

Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning

KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwtechnische staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

Bekijk de bouwkundige keuring: specialist in bouwkundige keuringen. 

Waarom een bouwkundige keuring door Keuringshuis?

Wanneer u een huis wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport voor u op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiële reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw te kopen vastgoed.

Het belang van een bouwtechnische keuring

Het kopen van een huis of bedrijfspand is een serieuze aangelegenheid. U wilt natuurlijk graag weten of het huis dat u voornemens bent om te kopen, ook echt zo is als de makelaar of verkoper aanprijst. Hierbij is een onafhankelijke bouwtechnische keuring een belangrijk meetinstrument.

Keuringshuis voorziet hierin door middel van een bouwkundige keuring inzicht te geven in de bouwkundige staat van uw pand. Dit geeft u het voordeel van een goede onderhandelingpositie bij het kopen van een pand. Met een bouwkundige keuring komt u niet voor verrassingen te staan, bij de koop van een huis of ander pand.

http://keuringshuis.nl