Mediahotspots
Image default
Verbouwen

Dakleien leggen uit het aanbod van dakproducten van een duurzame leverancier

Zoekt u naar dakproducten van een leverancier die oog heeft voor duurzaamheid tijdens het gehele productieproces? Ikking Group is opgericht in 1972 en sindsdien biedt het een assortiment aan dat aantrekkelijk geprijsd, maar vooral ook duurzaam en milieuvriendelijk is. De medewerkers van dit bedrijf zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het proces zo duurzaam mogelijk vorm te geven. Als u ervoor kiest om dakleien te leggen van deze specialist, bent u dan ook verzekerd van een product dat volledig recyclebaar is en vervaardigd is met natuurlijke materialen.

Keuze uit verschillende kunstleien van recyclebaar materiaal

De dakleien van deze aanbieder zijn te leggen op daken van uiteenlopende gebouwen, zoals woonhuizen, maar ook bedrijfsgebouwen. In het aanbod vindt u kunstleien van onder andere BTL en Tapco Classic. Op de volgende manieren wordt rekening gehouden met duurzaamheid tijdens het proces:

  • De leien hebben een ontzettend lange levensduur, waardoor deze niet snel vervangen hoeven te worden door nieuwe exemplaren.
  • Door het lichte gewicht kunnen meerdere exemplaren tegelijkertijd vervoerd worden, wat zorgt voor minder uitstoot. Daarnaast maakt dit dat ze ook veel eenvoudiger te leggen zijn met een spijkerpistool of hamer. Dit zorgt ervoor dat de werkzaamheden zo arbeidsvriendelijk mogelijk worden uitgevoerd.
  • De leien worden vervaardigd met gerecyclede grondstoffen (kalksteen en polypropyleen) en volledig kwartstofvrij.

Geschikt voor zowel zakelijke klanten als particulieren

De dakproducten van deze aanbieder zijn geschikt voor experts die werkzaam zijn in de bouwsector (zoals dakdekkers, projectontwikkelaars en aannemers). Desgewenst kunnen zij u assisteren met het leggen van de dakleien. Bent u als particulier op zoek naar mooie kunstleien? Ook dan helpt dit bedrijf u graag met advies. De BTL-leien zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en bij de Tapco Classic-kunstleien heeft u keuze uit maar liefst twintig kleursamenstellingen. Bezoek de website direct om te bekijken of uw gewenste kleur beschikbaar is.

https://ikking.com/

Gerelateerde artikelen

Een Therdex Herringbone vloer kopen met een verassend patroon

Een mooie PU gietvloer in de badkamer

De voor- en nadelen van pvc-vloeren leggen in uw woning in Noord-Brabant