De fairy door is van prima kwaliteit en 100% veilig

De fairy door wordt speciaal ontwikkeld voor kinderen. Zo wordt de fairy door regelmatig ingezet om het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten of om kinderen te helpen om mooie dromen te krijgen. Het is dan ook van levensbelang dat de deurtjes veilig en van hoge kwaliteit zijn. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten met de fairy door van de specialist

Heeft jouw kind moeite om in slaap te komen? Of juist om de hele nacht door te slapen? Ervaart jouw zoon of dochter problemen op school? Of is je kind misschien wat teruggetrokken? Als ouder is het dan waarschijnlijk je eerste prioriteit om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren. Met de fairy door van Droomdeurtjes is dit dan ook uitstekend te realiseren. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten. Op deze manier kun je het zelfvertrouwen van een kind vergroten met lieve berichtjes.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten: hoe doe je dat?

Veel kinderen kunnen wat onzeker zijn over zichzelf. Dit is natuurlijk helemaal niet nodig. Maar hoe kun je als ouder nu het zelfvertrouwen van je kind verbeteren? Dit kan erg lastig zijn. Het is namelijk belangrijk dat je inspeelt op de rijke fantasie van je kind, dat je kind lekker kan slapen, dat je kind leert te verwoorden wat hem of haar dwarszit en dat je kind wordt gemotiveerd. De specialist Droomdeurtjes heeft daarom de fairy door ontwikkeld. Die fairy door vormt een verbinding tussen de slaapkamer van je kind en de magische wereld van elfjes en draken die zich daarachter bevindt. Doordat je kind op deze manier kan fantaseren en eventuele problemen op de bijbehorende briefjes kan leren verwoorden, kan het zelfvertrouwen van je kind vergroten.