Mediahotspots
Image default
Beauty en verzorging

De visgraat vlecht, makkelijker dan je denkt.

De visgraat vlecht lijkt moeilijk maar is makkelijker dan je denkt. Wanneer je weet hoe je een normale vlecht kunt maken dan is deze vlecht net zo makkelijk. De visgraat vlecht zie je de laatste tijd dan ook steeds vaker en is erg populair geworden. Je kunt een visgraat vlecht dragen tijdens een avondje stappen maar je kunt het ook dragen naar je werk of op school. De vlecht is ook fijn om te dragen wanneer je bijvoorbeeld naar de sportschool gaat. Het blijft goed zitten en het ziet er ook nog mooi uit. Zoals je al aan de naam kunt zien, lijkt de vlecht erg op een visgraat omdat je met 2 plukken haar vlecht en niet met 3 zoals bij de normale vlecht. Wanneer je de basis eenmaal goed onder de knie hebt kun je vele variaties maken. Zo kun je de visgraat vlecht bijvoorbeeld heel strak vlechten maar ook wat losjes zodat je een nonchalant effect krijgt. Ook kun je later proberen om bijvoorbeeld op het hoofd te vlechten zoals bij de Franse invlecht of een schuine vlecht te maken. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je een visgraat vlecht kunt maken. Succes!

Stap 1: Verdeel je haar over 2 gelijke delen. Wanneer je een strakke vlecht wilt maken is het belangrijk dat je het haar vooraf goed doorkamt. Bij de losse vlecht is dit niet nodig.

Stap 2: Pak een pluk haar aan de buitenkant van een van de 2 haarplukken en sla het bovenlangs naar de andere kant en onder de andere pluk door.

Stap 3: Voeg uiteindelijk deze haarpluk bij het andere deel.

Stap 4: Pak nu een plukje haar van de buitenkant van de andere kant, sla deze onder de andere kant door en voeg dit deel weer toe. Dit blijf je herhalen tot het eind van de vlecht.

Stap 5 : Na het vlechten kun je eventueel nog wat haarspray over de vlecht heen spuiten zodat de vlecht net wat langer blijft zitten.

http://vlechten.net/

Gerelateerde artikelen

De mooiste kleuren gellak in Soest laten aanbrengen

Squalaan voor uw huid?

Bij de schoonheidssalon in Wehl word je helemaal weer de oude