Mediahotspots
Image default
Marketing

Een adressenbestand aanschaffen voor uw bedrijf? Een verstandige keuze!

Heeft u er wel eens over nagedacht om een adressenbestand aan te schaffen? Dat is een belangrijke stap voor een onderneming. Want wilt u uw klanten benaderen? Om bijvoorbeeld een nieuwe marketingcampagne te starten om klanten te werven? Alles staat klaar, maar één ding ontbreekt nog: het adressenbestand van de doelgroep. Waar gaat u dit kopen? Als u hiernaar op zoek gaat, merkt u al snel dat er veel aanbieders zijn. Het is belangrijk dat u niet zomaar een aanbieder kiest, want een goed adressenbestand kan het verschil maken voor een campagne. Een specialist als Wolting Marketing Support helpt u met het uitdenken van een campagne en aan een gedegen adressenbestand in de bouw, industrie en facilitaire dienstverlening. Bovendien zijn zij op de hoogte van alle ins en outs rondom dit onderwerp.

Uw partner voor meer dan alleen een actueel adressenbestand

Zoekt u een partner voor een adressenbestand? Dan kunt u de hulp van Wolting Marketing Support goed gebruiken. Zo kunt u bij de specialist terecht voor meer dan alleen de aanschaf van actuele adresbestanden. Zij zijn op ieder moment inzetbaar als het verlengstuk van uw sales- of marketingafdeling. De specialist helpt u onder andere met agendaplanning, Multi Client onderzoek, marktonderzoek, telemarketing, SEO en social support. Deze diensten staan meestal niet los van elkaar, maar worden regelmatig als combinatie inzet. Wolting Marketing Support gaat graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Beschik over een up-to-date adressenbestand als u (potentiële) klanten wilt informeren

Klanten op een juiste en correcte manier informeren is van groot belang. Bent u dat binnenkort van plan? Dan doet u dat natuurlijk gericht via direct marketing. Om die goed uit te voeren, is het van belang dat u beschikt over de juiste adres- en persoonsgegevens van de doelgroep. Om geld te besparen kunt u natuurlijk zelf gegevens verzamelen, maar dit is doorgaans een lastige klus. Daarom is het eenvoudiger om een adressenbestand te kopen bij een specialist als Wolting Marketing Support. In deze adresbestanden vindt u extra informatie over uw doelgroep en bovendien wordt deze database meerder keren per jaar geüpdatet. Zo beschikt altijd over een up-to-date adressenbestand.

Gerelateerde artikelen

Minder geld uitgeven aan printen

Wat kun je van een hedendaagse online marketeer verwachten?

Hoge positie Google verkrijgen