Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Een functie als grondstewardess

Ik wil grondstewardess worden! Zeg je dat ook altijd? Misschien is de baan als grondstewardess iets voor je! Kijk een naar een cursus grondstewardess. Luchtvaartmaatschappijen stellen hoge eisen aan hun werknemers. Derhalve is het dus belangrijk om een degelijke cursus te volgen. Als steward ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van toeristen in het vliegtoestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, zorgt voor  de maaltijden en verkoopt belastingvrije producten. Voor toeristen ben jij het eerste aanspreekpunt en probeer je hun reis zo aantrekkelijk denkbaar te maken. 

Zorg ervoor dat inzittenden een plezierige vlucht hebben!

Steward zijn is een verantwoordelijke en veeleisende baan. Je werkt in een internationale sector waar het werk 24/7 door gaat. Jij hebt dus geen bezwaar tegen ongelijke werktijden. Jij bent permanent op de hoogte van de doorlopend afwisselende scherpe noodzaken die gesteld worden aan het vliegen en zorgt ervoor dat inzittenden een gemakkelijke vlucht hebben. Als grondstewardess ben jij het gezicht van de luchtvaartmaatschappij. Individuen jou herkennen aan jouw  van de firma waarvoor je werkzaam bent. Jij geeft geweldige diensten en je bent aansprakelijk voor de bescherming op de vlieghaven. Door jou kunnen toeristen veilig op vakantie. Als grondstewardess kom je andere culturen tegen en kan jij van de wereld zien.

Uitwerken als veelzijdig luchtvaartdienstverlener

Als allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verschillende taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien help je ze met het ontrafelen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag identiek en je komt steeds opnieuw weer voor onverwachte situaties te staan.

Studenten van TAT beroepsopleidingen opereren voor verschillende luchtvaartmaatschappijen en hospitalitybedrijven zoals o.a. KLM, Transavia.com, Emirates, Easyjet, British Airways en Jetairfly. Lees meer over onze studenten onder het kopje Ook werken als steward(ess)?

{externalimage}}

Cursus grondstewardessin maar 6 maanden

Onze grondstewardess is CKRBO erkend en staat dus garant voor kwaliteit. De cursussen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er individueel contact tussen studenten en begeleiders. kijk op opleidingstewardess.nl voor meer info. 

http://opleidingstewardess.nl/