Een respectvol afscheid bij het dierencrematorium in Amsterdam

Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. bevindt zich in een landelijke, groene en rustige omgeving. Het is een zeer fijne plek om met uw dierbaren of alleen om uw dier te kunnen rouwen. Zo kunt u het verwerken. Het is daarom niet zo heel vreemd dat sommige mensen hier al generaties lang komen. Al meer dan 35 jaar worden er op deze plek kleine groepscrematies en individuele crematies gehouden. En met een uitstekende bereikbaarheid is dit dierencrematorium in Amsterdam-Noord ook nog eens gemakkelijk te bezoeken. Kies voor een respectvol afscheid en kies voor een kleine groepscrematie, een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn.

Bekijk de prijzen voor een crematie bij het dierencrematorium online

Of u nu afscheid moet nemen van uw hond, die jaren bij u thuis heeft gewoond. Of een konijn of vogel. In alle gevallen bent u van harte welkom bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Bekijk alvast online de prijzen die gehanteerd worden voor een crematie. Zo worden er andere prijzen gehanteerd voor een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn. Het vervoer voor een afstand van meer dan 20 kilometer is op aanvraag. En voor een begrafenis van een kat, kleine hond of middelgrote en grote hond hanteert het dierencrematorium een vast tarief. Wilt u graag meer weten over de getoonde tarieven? Neem gerust contact op en laat u informeren.

Een dierencrematorium waar respect voor natuur en dier centraal staat

Afscheid nemen van uw huisdier is nooit leuk en is vaak erg emotioneel. U wilt op de gewenste manier afscheid nemen van uw dier. U wilt uw huisdier op een natuurlijke wijze cremeren. Laat uw huisdier daarom cremeren bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Op deze prachtige, stille plek, kiest u voor een individuele crematie of kleine groepscrematie. En heeft de crematie plaatsgevonden? Dan kiest u voor een crematie met urn van ongeglazuurd aardewerk of laat de as verstrooien in de mooie asweide nabij het dierencrematorium. Of u nu kiest voor een individuele of groepscrematie, het cremeren gebeurt altijd ‘naturel’. Dit bekent dat uw huisdier terug wordt gegeven aan de natuur zoals het op de wereld is gekomen – dus zonder aandenken of speeltje.