Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Flyers drukken

Laat uw flyers drukken

Kwaliteit is niet altijd aan de orde van de dag als het gaat om flyers drukken. Veel bedrijven zijn duur, maar leveren producten van matige tot slechte kwaliteit. Hoe gaat u dan op zoek naar de juiste partner? Waar laat u uw flyers drukken? Laat mij u eens vertellen over mijn ervaringen op het gebied van flyers drukken. Lange tijd ben ik namelijk op zoek geweest naar een geschikt bedrijf dat aan mijn wensen zou voldoen. Ik heb diverse bedrijven uitgeprobeerd, maar bij de meeste bedrijven was de prijs-/kwaliteitsverhouding alles behalve goed. Eerlijk gezegd had ik de hoop al zo’n beetje opgegeven (ook al zou dat geen optie geweest zijn, omdat ik toch ergens mijn drukwerk moet laten doen). Ik besloot nog een paar drukkers te proberen, zowel offline als online. En uiteindelijk -na een lange zoektocht- kwam ik gelukkig toch nog uit bij een zeer geschikte partner door wie ik sindsdien altijd mijn flyers drukken laat. Over welk bedrijf heb ik het hier, vraagt u? Het gaat om Slimdruk. Heeft u daar wel eens van gehoord of is dit de eerste keer? Ik had zelf nog niet eerder van het bedrijf gehoord, maar dat is eigenlijk zonde. Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen, ook al lijkt dat misschien een tikkeltje overdreven. Maar zonder gekheid, voor al mijn drukwerk ga ik tegenwoordig naar Slimdruk, omdat ik hier snel en goed drukwerk geleverd krijg. Soms moet ik een lastminute bestelling plaatsen, maar op de één of andere manier krijgt Slimdruk het toch altijd voor elkaar om het werk zo spoedig mogelijk te leveren. Bovendien krijg ik ook nog eens 5 procent korting op flyers drukken of wanneer ik toevallig een keer ansichtkaarten bestel. Die korting kunt u ook krijgen, als u het logo van Slimdruk op uw drukwerk laat plaatsen. De 5 procent korting ontvangt u dan meteen tijdens de bestelling. Ik moet zeggen dat ik daar zeer over te spreken ben.

Slimdruk en flyers drukken gaan hand in hand

Het aanbod van Slimdruk is heel erg uitgebreid. U kunt het zo gek niet bedenken of Slimdruk kan het drukwerk voor u leveren. Flyers drukken was nog nooit zo eenvoudig. Ik experimenteer nog wel eens met flyers drukken. Dan wil ik bijvoorbeeld een ander formaat uitproberen en bij bepaalde bedrijven (die ik hier maar niet zal noemen) werd mij dan een glashard ‘nee’ verkocht. Dan werd mij verteld dat het niet mogelijk was om dit of dat formaat te leveren. Maar bij Slimdruk is me dat nog nooit gebeurd. Daar kreeg ik te horen dat ik elk gewenst formaat kan bestellen en dat ik daarnaast ook nog eens iedere gewenste papiersoort kan aanvragen. Het kwam een keer voor dat ik een formaat wilde dat ik op de website niet terug kon vinden, maar toen heb ik een offerte aangevraagd met het offerteformulier dat op de site staat en toen hebben ze het toch voor me geregeld. Behalve deze zeer handige dingen die ik heb ontdekt (de verschillende papiersoorten en formaten die mogelijk zijn), kwam ik nog meer voordelen tegen van flyers drukken bij Slimdruk. Wellicht bent u daar ook benieuwd naar? Ik zal u even een beeld schetsen door een paar voordelen te noemen:

 • Slimdruk levert gratis
 • de producten zijn scherpe geprijsd
 • u kunt betalen met iDEAL of PayPal
 • uw bestanden worden gratis gecontroleerd
 • ik noemde het al eerder: de levering is bijzonder snel
 • het assortiment is heel uitgebreid
 • Slimdruk heeft een servicedesk voor al uw vragen
 • de producten kunnen indien gewenst anoniem afgeleverd worden.

Als dat niet voldoende is om u over de streep te trekken, dan weet ik het ook niet meer. Alhoewel, ik kan misschien nog wel een paar dingen noemen. Behalve flyers drukken kunt u namelijk ook ander soort drukwerk bestellen bij Slimdruk. Oftewel, flyers drukken is niet het enige waar ze goed in zijn en dat weet ik ook uit ervaring.

Andere producten die Slimdruk levert

Zoals ik al even noemde kunt u naast flyers drukken ook ander materiaal laten afdrukken. Trouwens, dit is ook het noemen waard: de door u bestelde producten worden vaak al binnen 3 werkdagen geleverd. Snel én gratis dus! Plus, de kwaliteit is heel hoog, terwijl de prijzen laag gehouden zijn. Bovendien krijgt u meteen de prijs te zien als u het product van uw keuze op de site selecteert. Lekker makkelijk, dan weet u meteen waar u aan toe bent. Het is mogelijk om een eigen ontwerp op de site up te loaden. Dus gewenste flyers drukken is echt heel gemakkelijk te doen in 4 stappen:

 • u kiest een product
 • u vult de order gegevens in
 • u uploadt uw bestanden
 • tot slot rondt u de bestelling af en betaalt u.

Bovendien kunt u vóór het flyers drukken de flyer online ontwerpen als u nog geen drukklaar ontwerp heeft. Zo is flyers drukken ook nog eens leuk en handig te regelen via de site. Maar ik meen dat ik zou vertellen wat u naast flyers drukken nog meer kunt bestellen bij Slimdruk. Onder andere de volgende producten zijn te bestellen via de website van Slimdruk:

 • ansichtkaarten en boekenleggers, briefpapier
 • brochures (magazines), bureau onderleggers en CD/DVD hoesjes
 • deur- of stuurhangers en doorslagvellen (sets)
 • entreekaarten of enveloppen en folders
 • menukaarten en notitieblokken of offertemappen
 • placemats en posters
 • ook schoolschriften, visitekaartjes en vouwkaarten (z-cards)
 • plus wenskaarten, wijndozen en
 • zogeheten ‘with compliments’-kaarten.

Nogmaals, flyers drukken doe ik bij Slimdruk!

http://www.slimdruk.nl/flyers-drukken

Gerelateerde artikelen

Een natuursteen in Stadskanaal uitzoeken

Hoe maak jij je meterkast kouder

Snel jouw liefde vinden met Search4Love