Mediahotspots
Image default
Fotografie

Fotograaf onmisbaar bij feesten

Iedereen is weleens bij een feest of festival opeens gefotografeerd op de meeste gênante momenten. Het is namelijk op elke evenement bijna vanzelfsprekend dat er camera’s om je heen zijn. Als organisatie is het belangrijk om goede foto’s van je evenement te hebben. Is dit niet geval dan bestaat de kans dat er het evenement weer wordt vergeten. Het beeldmateriaal speelt een grote rol bij het promoten van toekomstige feesten.Event fotografie is dus heel belangrijk, wil je het goed doen. Een event fotograaf mag iedereen in een openbare ruimte fotograferen tenzij er iets anders is afgesproken met de organisatie 

Op een festival is het vaak druk, je moet als fotograaf dus een snelle reactie hebben om goed beeldmateriaal te krijgen. In de meeste gevallen worden artiesten vastgelegd voor promotie materiaal van een festival.  De bezoekers van een evenement geven ook vaak mooie beelden op. Door het vastleggen van de mensen, geef je de sfeer van het evenement goed weer. Ook vinden de bezoekers het leuk om op de foto te gaan waardoor zij deze gaan op Social Media. De interactie met de bezoekers zorgt ook voor gratis publiciteit. Wanneer de foto’s goed zijn vastgelegd hebben mensen vaker de neiging om dit te plaatsen. De mooiste beelden zijn vaak spontaan waar mensen niet geforceerd poseren. De geposeerde beelden zijn vaak ongemakkelijk en geven de sfeer niet volledig weer.  

Remy de Klein is een fotograaf uit Amsterdam die foto’s maakt van verschillende onderwerpen zoals  interieur en architectuurhet EDM festival en verschillende evenementen. Remy is al acht jaar bezig met zijn passie voor fotograferen Deze passie is nodig omdat je hierdoor precies aanvoelt wat je wel en niet kan fotograferen om goede beelden als resultaat te krijgen. Het inhuren van een fotograaf is dus onmisbaar bij een evenement om het plaatje compleet te maken. 

http://www.remydeklein.com/

Gerelateerde artikelen

Beter uitbesteden