Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Zwolle

STUDIOVHF

 

De Zwolse fotograaf Vincent Hartman heeft zijn fotografie bedrijf Vincent Hartman Fotografie uitgebouwd tot een veelzijdige fotografische dienstverlener voor de zakelijke markt. De fotostudio begon als eenmanszaak in Zwolle en is nu gevestigd in Heino. De handelsnamen ‘Vincent Hartman Fotografie’ en ‘STUDIOVHF’ zijn gedeponeerd door VDFP BV en bedienen respectievelijk de particuliere en de zakelijke markt.

 

Fotograaf Zwolle

De fotostudio bij Zwolle is gespecialiseerd in reclamefotografie, productfotografie, interieurfotografie, en redactionele fotografie. Ook verzorgt de fotograaf fotowerk voor particuliere opdrachtgevers, zoals familiefoto’s en portretten, bruidsreportages en make-overs. Met name de zakelijke fotografie heeft voor de groei gezorgd en vormt nu ruim 70% van de bedrijfsactiviteiten. De beschikking over een goed ge-outilleerde fotostudio versterkt de positie van de fotograaf in de lokale markt met met name productfotografie en profielfoto’s van medewerkers van organisaties. Landelijk verzorgt de fotograaf interieurfotografie voor interieurbouwers, afbouwbedrijven, projectinrichters en architecten.

 

Productfotografie en interieurfotografie zijn technische complexe deelgebieden van het vak fotografie en vergen aanzienlijke investeringen van de fotograaf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat slechts weinig fotografen deze dienst op goed professioneel niveau aanbieden. De fotograaf van STUDIOVHF werft deze klanten met de nieuwe handelsnaam en website. Recentelijk is werk gestart voor een fabrikant van dranken waarvoor de fotostudio de productfotografie verzorgt. Het fotograferen van flessen brengt een extra moeilijkheid met zich mee vanwege de ongewenste reflecties op de flessen. Met name de flessen met een donkere inhoud hebben daar het meeste last van omdat er geen licht doorheen komt.

 

Heeft u ook een complexe fotografie vraag? Bekijk het portfolio op de website eens en daag ons uit!

https://www.studiovhf.com/fotograaf-zwolle