Mediahotspots
Image default
Auto

Gaat u een auto invoeren? You have to know..

Bent u opzoek naar een nieuwe gebruikte voertuig? In Duitsland vindt u dezelfde voertuig voor een lagere prijs. De meesten gaan voor invoeren uit Duitsland & Amerika, waar veel oude voertuigen te koop staan. Hoeveel kosten scheelt het precies? Hoeveel euro’s komen er nog meer bij? En op welke manier gaat een auto invoeren in zijn werk? Dat gaan we toelichten.

Auto vanuit Duitland invoeren?

  • Veel goedkoper uit
  • Veel goedkope occasions.
  • Dikwijls luxe uitvoeringen.
  • Bruikbaar advies bij de keuze van een auto.
  • 0,0 zorgen over het papierwerk.
  • Uw wagen binnen twee weken thuis.

Gaat u een voertuig invoeren?

Informatie kun je vinden op Importautos.nl

Heel wat consumenten kiezen voor auto import omdat ze graag een wagen besturen. Maar in feite is een auto importeren naar Nederland de moeite waard voor iedereen die poen wil bezuinigen. Kijk b.v. eens rond op een Duitse website voor tweedehands autos. Wat men aanbied is daar veel breder en u komt veel soeps tegen: jonge tweedehands auto’s, lage kilometerstanden en chique modellen.

Waarom is het goedkoper?

De prijzen voor occasions liggen over de grens meestal beduidend lager. Dat ligt vooral aan de Nederlandse BPM, de heffing van 4-wiel voertuigen en motoren. In de meeste landen bestaat deze vorm van overheidsbelasting niet. Auto’s zijn daardoor een deel voordeliger. Om dezelfde reden is het prijsverschil tussen een instapmodel en een pracht model niet zo groot. Daarom is auto import uitermate goed voor uw portomonee.

Importeren vanuit Duitsland

Een auto invoeren uit Duitsland is het grootst in trek. Zo%u2019n 80% van iedere ingevoerde occasion komt uit Duitsland. Daarom: in Duitsland vindt u een aanzienlijk aanbod van stoere merken als Volkswagen en Renault Veelal gaat het om krachtige modellen, voorzien van talloze opties. Onze oosterburen staan bekend om hun vriendelijkheid, evenals als het op onderhoud neerkomt. Na import uit Duitsland, is ons onderbuurland (in de buurt) en de italianen (sportwagens) populair. Ook zijn er de fans van mooie USA voertuigen.

Totale kosten voor het importeren

De belasting bij het invoeren is zeker weten de duurste kostenpost bij het importeren van een importwagen. Overigens zijn er de tarieven voor vrachtvervoer, allerlei verzekeringen, registratie en kentekenplaten. Import uit German kunt u bij deze laatste uitgaven calculeren op een bedrag tussen de 250 en 800 euro.

 

http://www.importautos.nl/