Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Hulp bij het vinden van lokale hulpdiensten en wat je kunt verwachten

Het ervaren van een inbraak of een diefstal kan een nachtmerrie zijn. Stel je voor dat je na een avondje stappen thuiskomt of als je een paar dagen weg bent geweest en ontdekt dat je raam is gebroken of je deur kapot is en op een kier staat. En dan is er nog de angst om te denken dat er eigenlijk nog steeds iemand in je huis zou kunnen zijn, die op de loer ligt omdat hij gestoord werd doordat je opeens thuiskwam, wat doe je dan? Een slotenmaker bij jou in de buurt bellen?

Het eerste wat je moet doen is natuurlijk de politie bellen en meteen aangifte doen van inbraak. De meeste mensen hebben tegenwoordig een mobiele telefoon dus is dit niet zo’n groot obstakel als dat het vroeger was, toen mensen nog een beroep moesten doen op een buurman of op zoek moesten naar een telefooncel. Als je echter in je eentje bent, is het wel raadzaam dat je een beroep doet op een buurman die je kunt vertrouwen, zodat je samen kunt wachten totdat de politie arriveert.

Uit de meest recente inbraakstatistieken van CBS blijkt dat er vorig jaar naar schatting 6,5 miljoen gevallen van inbraak werden gemeld, dus troost je met de gedachte dat je niet de enige bent, omdat een hoop mensen dit dagelijks meemaken.

Wil je er zeker van zijn op een discrete manier beveiligt te zijn en wellicht een deskundige op dit gebied te informeren? Ga eens naar onze sponsor Slotenmaker Locksecure in Den Haag, zij zijn gespecialiseerd in beveiligingssystemen en kunnen jou optimaal informeren over eventuele aanpassingen die je kunt doen op een professioneel manier!