Hyundai i10 private lease zowel voor zakelijk gebruik als voor privé mogelijk

Wist u dat de Hyundai i10 private lease geschikt is voor zowel zakelijk gebruik als voor privé. Informeer gerust eens bij een dealer bij u in de buurt naar de mogelijkheden. Zakelijk leasen is al jaren een begrip. In plaats van dat u een auto koopt voor het werk, huurt u deze. Dit wordt leasen genoemd. U kunt bijvoorbeeld een Hyundai i10 of Seat leasen. Een nieuw begrip is echter private lease. Private lease houdt in dat u diezelfde Hyundai i10 of Seat ook voor privégebruik kunt huren. Het verschil is met name fiscaaltechnisch. Bij zakelijke lease krijgt u de auto van de zaak en wordt de auto door de Belastingdienst soms als inkomen gezien. Bij private lease van een Seat of Hyundai i10 betaalt u een vast bedrag per maand voor de auto en verder niets.

Private lease Seat en Hyundai i10: mogelijke uitbreidingen op lease abonnement

Bij het leasen van een auto is er vaak sprake van een standaardabonnement. Voor klanten is het vaak mogelijk om dit abonnement uit te breiden. Als u kiest voor private lease van een Seat of Hyundai i10 betaalt u een maandelijks bedrag voor het leasen van deze auto. Daarin is de wegenbelasting en een schadeverzekering inbegrepen. Daarnaast krijgt u vaak ook gratis onderhoud, reparaties of schadeherstel voor het bedrag dat u bepaalt. Zelfs internationale pechhulp en vervangend vervoer bij onderhoud krijgt u er vaak bij als u een leaseabonnement afsluit. Bovendien kunt u vaak zelf kiezen hoeveel u wilt betalen per maand op basis van de kilometers die u gemiddeld aflegt. Wanneer u minder rijdt, kunt u vaak kiezen voor een goedkoper abonnement. Dat maakt private lease van een Hyundai i10 of Seat zeer aantrekkelijk.

Voordelen van Hyundai i10 en Seat private lease

Bent u al bekend met de vele voordelen van private lease? Misschien bent u deze optie aan het overwegen en is het goed om deze nog eens te overlopen. Private lease van een Hyundai i10 of Seat kent vele voordelen. Ten eerste is het natuurlijk erg handig dat u geen enorme investering hoeft te doen, wat wel het geval is wanneer u een nieuwe auto gaat kopen. U kunt dus genieten van alle gemakken van een gloednieuwe auto zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. U betaalt een vast bedrag per maand voor de private lease van uw Seat of Hyundai i10. Hierin is de wegenbelasting inbegrepen. Vaak kunt u ook kiezen voor aanvullende services, zoals onderhoud, pechhulp en gratis vervangend vervoer bij pech of onderhoud. Ook is een verzekering voor de auto inbegrepen.

http://vanderlindengroepleasing.nl/