Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren zoeken

Incassobureau voor particulieren

Bill is een incassobureau dat tevens Het merendeel van de incassobureaus incasseren puur voor bedrijven. Dat is niet waar Bill stopt. Ook particulieren die een incasso hebben zijn bij Bill welkom. Debiteuren uit heel Nederland kunt u bij Bill aanleveren. Door heel Nederland incasseert Bill uw vorderingen. Particuliere opdrachten zijn altijd verschillend..Er moet altijd specifiek naar gekeken worden. Het incassobureau voor particulieren is Bill.

De incassoprocedure op zich

De incassoprocedure starten we zeer snel voor u . Dan krijgt de debiteur altijd eerst een schrijven. In de brief vind de debiteur wat hij moet voldoen. Particuliere opdrachtgevers kunnen bijna altijd een beroep doen op de wet koop op afstand. Bestellingen via internet vallen hier ook onder. Bent u niet tevreden dan heeft u veertien dagen de tijd om te annuleren. U kunt het geleverde terugsturen en uw geld terug eisen.

Uw vordering indienen

De incassokosten conform de wet worden bij debiteur in rekening gebracht. Meestal is dit een bedrag van 15%. Het minimumbedrag bedraagt veertig euro Er wordt tevens btw over de buitengerechtelijke kosten gerekend omdat u als particuliere opdrachtgever de btw dus niet kan verrekenen. U hoeft deze in ieder geval niet te betalen. No Cure No Pay is bij ons ook van toepassing op particuliere incasso opdrachten. Dit houdt in. Wanneer er niets betaald wordt dan kost het u ook niks.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

Gerelateerde artikelen

Een functie als grondstewardess

Maak kennis met deze pvc specialist en laat uw droomvloer leggen

Een huwelijkscadeau dat je een geweldig gevoel geeft!