Mediahotspots
Image default
Beauty en verzorging

Kosten moedervlek verwijderen Gezicht

 

Moedervlekken in het gezicht, nek en hals worden als erg vervelend gezien, en zijn dit in feite ook. Buiten dat het om schoonheidsredenen vaak door menig vrouw en man als lelijk wordt gezien. Kan het ook om andere reden als lastig en vervelend ervaren worden. Met andere woorden je wilt er zo snel mogelijk vanaf zonder dat het handen met geld kost. Hieronder bespreek ik enkele methodes die makkelijk toegepast kunnen worden.

 

Moedervlek verwijderen met make-up: dit is de inefficiënties manier. Waarom? Omdat dit geen blijvend resultaat zal bieden. Nadat de make-up er in de avond weer afgehaald wordt, is de moedervlek weer zichtbaar. Echter is dit natuurlijk wel een goedkope methode en zal dit in eerste instantie voor de meeste mensen ook wel voldoen. Dit is sowieso een goede manier om te bekijken of je de moedervlek wel echt zo storend vindt.

 

Moedervlek wegsnijden: deze methode raad ik zelf af omdat het littekenweefsel achter kan laten. Het zou zonde zijn als dit gebeurd. Echter is deze methode wel een goed alternatief als het gaat om een grote moedervlek die uitsteekt. De meeste moedervlekken bevinden zich in feite in de huid, maar er zijn ook moedervlekken die zich meer aan het oppervlak bevinden. Deze moedervlekken kunnen wel makkelijk weggesneden worden. Raadpleeg hiervoor altijd uw huisarts en vraag om advies.

 

Moedervlek verwijderen aan de hand van een fixerende crème: zelf vind ik dit de beste oplossing. Kies niet voor een duur merk. Uiteraard zijn deze merken van goede kwaliteit, maar zullen zij niet het resultaat bieden waarnaar verlangd wordt. Kies een product dat speciaal gericht is voor het oplichten van donkere huid zoals pigmentvlekken en moedervlekken. Een goed product is die van Skinlight. Skinlight bied binnen twee a drie weken al het gewenste resultaat. Daarna kun je er enkele maanden van genieten.

 

Kies altijd voor de optie die het dichts bij jou licht en waar jij je dus goed bij voelt. Denk er lang over na en beslis pas indien je er voor de volle 100% achter staat. Moedervlekken hebben namelijk ook iets kenmerkendst. Het maakt jou wie je bent.

 

Meer informatie over Skinlight

 

https://skinlight.nl/behandelingen/pigmentvlekken/ouderdomsvlekken/

Gerelateerde artikelen

Kwalitatieve facepaintproducten

Bij de schoonheidssalon in Wehl word je helemaal weer de oude

Met botox migraine verhelpen