Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Laat een mooie trouwvideo maken

Laat een mooie trouwvideo maken

Als jullie binnenkort gaan trouwen willen jullie waarschijnlijk een mooie blijvende herinnering van deze bijzondere dag hebben! Denk dan naast naast de traditionele foto’s ook eens aan een mooie trouwfilm. Videobeelden zijn een stuk levendiger en leggen beter de emoties en sfeer vast dan foto’s. Een trouwfilm is daarom de ideale manier om jullie huwelijk later nog een keer te beleven!

Jullie mooiste dag vastgelegd

De meeste bruidsparen beleven hun huwelijksdag in een roes. Alles gaat zo snel en er gebeurd zo ontzettend veel dat jullie aan het einde van dag misschien niet alles meer weten. En dat geldt niet alleen voor jullie, maar ook voor alle gasten. De kans is groot dat er ook dierbaren zijn die niet aanwezig kunnen zijn op jullie huwelijk. Een trouwvideo is daarom niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie gasten een mooi cadeau om achteraf nog eens te bekijken.

Persoonlijk contact

Een bruiloft is een behoorlijk persoonlijke gebeurtenis. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met het bruidspaar de bruiloft vooraf door te nemen. Ruim voor jullie bruiloft zullen we daarom bij elkaar komen om de wensen te bespreken. Wat vinden jullie belangrijk om terug te zien in de trouwvideo? Zijn er bepaalde zaken waar wij rekening mee moeten houden? Persoonlijk contact is daarom erg belangrijk in de voorbereiding op jullie huwelijksdag! Door jarenlange ervaring, zorgen wij er voor dat jullie trouwvideo helemaal naar wens is. Met oog voor detail en jullie wensen in het achterhoofd.

De perfecte trouwvideo

Nadat alle mooie beelden zijn geschoten is slechts het halve werk gedaan. Tijd voor de montage! We selecteren de mooiste beelden en voorzien deze van vooraf door jullie geselecteerde muziek. Zodra de video klaar is sturen we deze naar jullie op zodat jullie ons feedback kunnen geven. Als jullie nog op- of aanmerkingen hebben, zullen we deze toepassen op de trouwfilm. Pas als jullie helemaal tevreden zijn, ronden we de video af en krijgen jullie van ons een download link of de bijbestelde harde schijf.

https://trouwvideolatenmaken.nl/