Mediahotspots
Image default
Marketing

Laat kartonnen koffiebekers of plastic bekers bedrukken als persoonlijk promotiemateriaal

Wilt u kartonnen koffiebekers laten bedrukken? Of zoekt u een specialist die plastic bekers kan bedrukken? Bekijk dan de website van Promocups en sta versteld van de vele mogelijkheden. Hier kunt u bedrukte bekers bestellen in grote en kleine aantallen. Bedrukte bekers zijn ideaal als promotiemateriaal op bijvoorbeeld beurzen en congressen. Met de bekers trekt u dan de aandacht van (potentiële) klanten. Maar niet alleen voor externe communicatie is het laten bedrukken van kartonnen koffiebekers en plastic bekers een goed idee. Ook voor interne communicatie zijn bedrukte bekers goed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan het informeren van uw medewerkers via bedrukte koffiebekers. Kortom, bedrukte bekers zijn een uitstekende manier om aandacht voor uw bedrijf te genereren en interne of externe communicatie te bevorderen. Bent u geïnteresseerd in bedrukte bekers voor uw organisatie? Vraag dan een offerte aan bij Promocups.

Veel keuze als u plastic bekers laat bedrukken

Wanneer u plastic bekers wilt laten bedrukken, heeft u bij Promocups veel keuze. Zo kunt u bij dit bedrijf onder andere plastic bekers, smoothie bekers, polycarbonaat glazen en event cups bestellen en laten bedrukken. De PP-eventcups zijn zelfs onbreekbaar en vaatwasser bestendig, waardoor ze eenvoudig hergebruikt kunnen worden. Wanneer u de perfecte plastic beker heeft gevonden, hoeft u deze alleen nog te laten bedrukken met uw logo, slogan of andere tekst of afbeelding. Uw eigen bedrukkingen vormen zo de ideale accessoires voor bekers waarmee u uw bedrijf promoot.

U heeft uw bekers snel in huis

Promocups is de betrouwbare partij wanneer u kartonnen koffiebekers of plastic bekers van goede kwaliteit wilt laten bedrukken met uw eigen ontwerp. In het grote en diverse aanbod van bekers, vindt u gegarandeerd de ideale bekers voor uw toepassing. Voor bekers met eigen bedrukking geldt een levertijd van ongeveer twee weken. Heeft u de bekers eerder nodig? Vaak is het mogelijk een spoedlevering aan te vragen. Neem hiervoor contact op met Promocups en vraag naar de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Speciaal vormgegeven poorten voor uw oprit

Een inzicht in je bedrijfsomgeving met de DESTEP analyse

Bedrijfsfilm? Hoogtevrees bij het filmen.