Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Maak CO2 uitstoot inzichtelijk met de GPS tracker auto

Er zit een hoop aan te komen voor de zakelijke rijder. Je kunt dadelijk geen brandstof auto meer leasen, er worden vanaf 2030 geen brandstofauto’s meer gefabriceerd én vanaf aankomen jaar moeten grotere bedrijven inzicht gaan geven in hun CO2-uitstoot. En dan hebben we betalen naar gebruik (of rekeningrijden) nog niet eens genoemd. Het wordt druk, de komende tijd.

 

GPS tracker auto

Het is duidelijk dat de automobilist klaar moet zijn voor verandering. Maar niet iedereen houdt van verandering. Waarom veranderen dat goed is? Een constante factor in deze veranderingen in de automotive is de GPS tracker voor uw auto. Deze zit namelijk op zijn plek, hoeft er niet uit en geeft precies aan wat er met uw auto aan de hand is. Staat ‘ie stil? Is de auto onderweg of wordt er mee gerommeld door de garage of heren van het dievengilde? Daarnaast maakt de GPS tracker auto het mogelijk om een exacte ritregistratie bij te houden, waarmee u al een eerste stap heeft gezet naar inzicht in duurzaam.

 

CO2 uitstoot inzichtelijk maken

Bedrijven die groter zijn dan 100 medewerkers moeten vanaf 2023 aangeven wat de CO2-uitstoot is van het zakelijk verkeer van het personeel. De GPS tracker maakt dat mogelijk, zeker wanneer er Green Driving van TrackJack op zit. Daarnaast zullen ook andere vervoersmiddelen moeten worden gemeten, zoals de trein, ov of fiets. En dat wordt voor veel organisaties nog wel een uitdaging. Door het verkeer, en dus kilometers en CO2-uitstoot van de auto, alvast inzichtelijk te maken door een autotracker maak je je klaar voor de eerste grote stap van 2023.

 


 

Car tracker

De car tracker, zoals er ook wel naar de GPS tracker wordt verwezen, is een mooi stukje techniek. Het wordt netjes en niet zichtbaar in uw auto ingebouwd en komt er ook niet meer uit. Door een ingebouwde simkaart wordt de locatie direct gedeeld met een beveiligd online account. En daar worden uw coördinaten omgezet tot een rit, tot een melding of tot een hoeveelheid CO2. Ideaal dus.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/