Mediahotspots
Image default
Winkelen

Mooie tassen

Een tas maakt of breekt uw outfit of uitstraling, dus het is belangrijk de juiste tas te kiezen voor de juiste gelegenheid. Er zijn tegenwoordig gigantisch veelverschillende tassen verkrijgbaar, in verschillende modellen, materialen en kleuren.

Ook het materiaal zorgt voor verscheidenheid en kan per situatie verschillen. Denkt u aan een dagje naar het strand, dan is een fijne stoffen of rieten tas prima. Voor op kantoor zult u een andere tas gebruiken. En wat te denken van de gewone damestas. Wenst u een tas van leer, een handtas of een schoudertas. Met grove banden, of een mooi subtiel riempje. Wilt u een tas van echt zacht leer, of wenst u een kunstlederen tas. Vragen die u zich stelt bij de aanschaf van een nieuwe tas.

Het is belangrijk dat tassen van goede kwaliteit zijn, omdat een tas die u veel draagt ook veel moet kunnen hebben. Denk aan wat u allemaal in uw tas stopt. Een portemonnee, een telefoon, uw make-up tasje of uw sleutels. U kunt niet zonder een goede en ook mooie tas. Een schoudertas of handtas kun je ook overal mee naar toe nemen. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein is het devies. Bent u georganiseerd of juist een sloddervos. Heeft u behoefte aan verschillende vakken in een tas, of is een groot vak voldoende. Ook dat zijn eigenschappen van een tas waar u over na kunt denken. Kleren maken de man, maar tassen maken de vrouw kunnen we zeker wel zeggen. Zeker voor tijdens een feestje!

https://www.marington.nl/tassen/