Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers

Sinds een aantal jaar zien we muurstickers overal in huis opduiken. In de kinderkamer natuurlijk al wat langer, want stickers plakken is iets waar kinderen al vele jaren van houden. Muurstickers elders in huis worden ook wel stickers voor volwassenen of decoratiestickers genoemd. Tegenwoordig kun je kinderkamer eenvoudig en compleet inrichten met bijvoorbeeld elementen van Pirates of The Caribbean of Spiderman. Het grote voordeel van muurstickers is dat ze gemakkelijk zijn aan te brengen, maar ook weer eenvoudig zijn te verwijderen.

Decoreren met muurstickers

Muurstickers zorgen in een handomdraai voor een metamorfose van een ruimte. Zelf noemen de bedenkers van muurstickers het een alternatief voor behang. Het Franse bedrijf Domestic is namelijk verantwoordelijk voor deze trendy stickerdecoraties. In 2005 begon men met het opzetten van een collectie en gedurende die jaren hebben diverse Nederlandse ontwerpers een bijdragen geleverd aan de collectie van Domestic.

Muursticker teksten

Je moet dan ook niet meer raar opkijken dat je tegenwoordig een paar in de gang tegenkomt bij mensen of een schaduw van een kat die er niet is of een tweedimensionale ornamenten tegen het plafond in een woonkamer. Door de visuele effecten is er echt van alles mogelijk. Je kunt een computer laten veranderen in een radio. Aan echte planten kun je bloemen laten groeien. Dit zijn leuke effecten die je niet alleen in de woonkamer vaker terug ziet komen, maar ook in het toilet en in badkamers. Niet alleen deze visuele effecten doen het goed. Ook muursticker teksten met lijfspreuken en citaten zie je steeds vaker terugkomen op muren in huis, scholen en kantoren.

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers