Ontvang hulp bij het overstappen naar de goedkoopste energieleverancier

Wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Maar vind je het uitzoekwerk en de bijkomende administratie een hoop gedoe? Dat is vanaf nu geen excuus meer! Welke Energieleverancier neemt al je zorgen uit handen en laat het overstapproces vlekkeloos verlopen. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Je huidige en nieuwe energieleverancier regelen onderling het overstapproces. Je krijgt geen dubbele energierekeningen te zien en voor je het weet ben je overgestapt naar je nieuwe contract. Dat is nog eens eenvoudig overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Bekijk online de energiedeals en vind de deal die bij jouw wensen en budget past.

Vind binnen no time de goedkoopste energieleverancier

Maar hoe vind je nu de goedkoopste energieleverancier? Op de website van Welke Energieleverancier vind je een handige zoektool. Allereerst vul je je gezinssamenstelling in. Woon je alleen, met z’n tweeën of heb je een groot gezin? Vul je postcode en huisnummer in en geef aan of je geïnteresseerd bent in groene stroom en voor hoelang je een contract wilt afsluiten. Als laatste kan je zelf kiezen van welke energieleveranciers je aanbiedingen wilt zien. Per deal bekijk je de extra informatie zodat je een weloverwogen keuze maakt. Klinkt goed? Start vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor je energie.

Contract nog niet verlopen?

Is je contract nog niet verlopen, maar wil je wel overstappen? Houd er dan rekening mee dat je het risico loopt om een extra bedrag te moeten betalen. Maar wees gerust. Grote kans dat je nieuwe energieleverancier deze boete voor je betaalt. Nu houd je niks meer tegen, toch? Wil je het nog met je gezinsleden overleggen? Nadat je een contract hebt aangevraagd, heb je 14 dagen bedenktijd. Mocht je binnen deze 14 dagen een betere deal vinden, dan wordt je contract geannuleerd en meld je je aan bij de andere energieleverancier. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan gerust om hulp bij het overstappen van deze specialist.