Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Sani-bouw maakt gratis badkamer ontwerpen in 3D

Het verbouwen of het compleet renoveren van de badkamer of het toilet, en het dagelijks zien veranderen van de oude ruimte naar het geleidelijk vorm krijgen van de nieuw in te richten ruimte, is iets om naar uit te kijken. Een overgang van oud naar nieuw die een lang verwachte beleving moet laten ontstaan in sfeer, een praktisch en aangenaam gebruik dat ook voor ontspanning zorgt en wellicht zelfs een plekje voor uw eigen wellness beleving. Bij het laten ontstaan van het gewenste en verwachte eindresultaat is het echter ook van belang om te zorgen voor de juiste vertaling, naar verschillende Sani-bouw badkamer ontwerpen in 3D, op basis van de door u verstrekte informatie, aan de voorzijde van het proces.

Ieder badkamerontwerp eenvoudig vergelijken

Het op de juiste manier vertalen van uw wensen en ideeën maar ook de dingen die u niet meer, of op een andere manier, in uw badkamer of toilet wilt naar een badkamerontwerp is erg belangrijk voor het gewenste eindresultaat. Mede hierdoor is het in 3D tekenen van badkamer ontwerpen van belang, het geeft een zeer duidelijke en realistische weergave van het badkamerontwerp en laat daarmee ook duidelijk zien of het op alle fronten aan uw wensen voldoet. Het bijstellen van het ontwerp, of het maken van een aantal badkamer ontwerpen met tegels in verschillende kleuren, is op een eenvoudige wijze mogelijk zodat er zelfs vergeleken kan worden tussen de verschillende wandtegels, vloertegels of tegeldecors die in het badkamerontwerp zijn gebruikt.

Voldoende ontwerp voorbeelden in de online badkamershowroom

Dit zorgt voor een beter inzicht in het te realiseren eindresultaat, niet alleen of al uw punten voldoende zijn opgenomen, of de sfeer en uitstraling de juiste is maar ook of er voldoende bewegingsruimte beschikbaar blijft. Dit kunt u allemaal makkelijk ervaren door het rondkijken vanuit een 360 graden view en de mogelijkheid tot in- en uitzoomen in het 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer of toilet. Graag demonstreert Sani-bouw u deze mogelijkheden voor uw eigen badkamer door het aanbieden van gratis 3D badkamer ontwerpen. De badkamershowroom van Sani-bouw bevat veel badkamer ideeen met inrichtingsmogelijkheden, terwijl iedere aankoop (ook complete badkamers) uit onze webshop bij u gemonteerd kan worden door één van onze vestigingen door geheel Nederland. Voor het aanvragen van vrijblijvende badkamer ontwerpen kunt u gebruik maken van ons online aanvraagformulier met daarin enige vragen over stijl en gewenst sanitair. Tevens de mogelijkheid om een schets met de afmetingen en enige foto’s te uploaden is daarin opgenomen.

http://www.sani-bouw.nl/badkamer-ontwerpen

Gerelateerde artikelen

Een rieten dak is voor het leven

Lekker de zomer in met een nieuwe set tuinmeubels!

Wat te doen bij een verstopt riool?