Mediahotspots
Image default
Gezondheid

Schoonheidstrend: Anus bleken

Anus in een kliniek lichter laten maken

Er zijn vandaag de dag meer en meer mensen die hun anus laten bleken. Het is uit Hollywood over komen waaien en een heuse trend in Europa en dus ook Nederland geworden. Uiteraard kun je het thuis met een crème doen, maar het is ook mogelijk om je anus in een kliniek te laten bleken. Maar hoe gaat het daar precies aan toe?

Anus in kliniek met laser laten bleken

In een kliniek kan men de anus met een laser bewerken. Je krijgt dus een speciale laserbehandeling om het op die plek lichter te laten maken. Meestal wordt dit dan door een arts of een plastisch chirurg gedaan. Het is geen algemene behandeling, de meeste mensen kiezen voor een andere methode. De laser zal het pigment bestralen, waardoor deze lichter zal worden. Het is een behandeling die lang niet altijd als plezierig wordt ervaren, dus houd daar wel rekening mee, alvorens je de keuze maakt om het op deze manier te laten behandelen. Overigens zal men je in de kliniek tijdens een consult eerst de behandeling uitvoerig met je doornemen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bijwerkingen anus bleken met laser

De bijwerkingen zullen ook niet heel erg aangenaam zijn. Zo kan er een behoorlijk jeukerig en zelfs branderig gevoel ontstaan en kan het zelfs gewoon pijn doen. Het is daarom dus niet de meest aan te raden manier, ook al is het effect wel goed.

Anus in kliniek met crème laten bleken

Ook kun je in ene kliniek een speciale behandeling met een blekende crème laten doen. Allereerst maakt men de huid goed schoon. Bij dit schoonmaken worden er dode huidcellen verwijderd, waardoor het resultaat van de crème vele malen effectiever zal zijn. Hierna wordt de anus bleek crème met blekende werking op de huid aangebracht. In deze crème kunnen ingrediënten als zoethoutextract, kojic zuur of hydrochinon zitten. Al deze stoffen zorgen ervoor dat de huid minder pigment aanmaakt met als resultaat dat de huid bleker wordt.

http://www.anusbleken.org