Mediahotspots
Image default
Huishoudelijk

Spanplafonds

Kies voor stijl en exclusiviteit wanneer u een nieuw plafond in uw woonkamer of werkruimte wil laten hangen. Om deze twee troeven te combineren in één project moet u beslist voor spanplafonds gaan. Het vinden van een specialist om spanplafonds en wandbekleding te plaatsen, is snel gebeurd door op Sivoline Design te rekenen.

Wij staan u bij met vakkundige uitleg en een ervaren team wanneer u de juiste keuzes voor uw spanplafonds moet nemen. Zowel particulieren voor hun woning als zaakvoerders van restaurants, winkels of kantoren kunnen een beroep doen op ons. Deze plafonds en wanden zijn perfect voor nieuwbouw en renovatie

Spanplafonds en wandbekleding hebben vele voordelen. Ze zijn geluidsabsorberend, thermisch isolerend, milieuvriendelijk, vormvast, anti-allergisch, antibacterieel en ze behoren tot de brandklasse M1.

De spanplafonds bestaan uit polyurethaan en ze zijn volledig naadloos voor een mooi uitzicht. Het materiaal wordt koud geplaatst en strak aangespannen tussen de profielen die op uw plafond of muur zijn bevestigd. Het inbouwen van verlichting, spots, luidsprekers, ventilatieroosters of andere toepassingen is allemaal mogelijk.

De opties bij spanplafonds en wandenbekleding zijn heel ruim. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de ideale akoestiek. Vraag hiervoor gerust naar onze eigen akoestische panelen. Met de verlichting kan u ook alle kanten op. Verlichting is eenvoudig te plaatsen in de spanplafonds of wanden maar denk misschien eens aan een doorschijnende toepassing die de verlichting deels doorlaat voor een unieke sfeer. Tot slot kunnen wij uw spanplafonds of spanwanden bedrukken met een motief dat volledig bij uw zaak of interieur past.

http://www.sivolinedesign.be/

Gerelateerde artikelen

Je interieur vernieuwen met stalen binnendeuren

Hippe tafels koop je bij Deens

Schakel altijd een elektricien in voor het vervangen van een meterkast