Mediahotspots
Image default
Eten en drinken

Verwen uzelf met een heerlijke bavette op de barbecue

Gaat u binnenkort barbecueën? Dan mag een bavette van de echte slager niet ontbreken. Een bavette wordt namelijk gezien als delicatesse voor op de barbecue. Als u uzelf en uw gasten echt wilt verwennen met een stuk kwaliteitsvlees, dan is de bavette dus de perfecte keuze. Maar waar haalt u nu een goede bavette? Langs welke slager moet u gaan? Het antwoord is heel simpel: u blijft gewoon thuis en bestelt uw vlees online bij Beef&Steak. Deze online slager verzekert u van een heerlijk mals vlees. Bavette steak is mager rundvlees dat uit de flank van het rund wordt gehaald. Sommige runderen worden zelfs speciaal hiervoor gefokt. Dit maakt het vlees zo mals dat het soms zelfs rauw wordt gegeten. Maar op de barbecue komt dit stuk vlees pas écht tot zijn recht. Bestel daarom een bavette steak online en kies zelf de grootte van de portie uit. Komen er grote eters? Bestel dan eens een Ierse bavette van 1600 gram. U en uw gasten zullen hier ongetwijfeld van genieten.

Ook biefstuk en andere soorten vlees koopt u online

Een slager is natuurlijk pas een slager als u er diverse soorten vlees kunt kopen. De online slagerij Beef&Steak verkoopt daarom niet alleen de meest malse bavette steaks, maar ook biefstuk, worst en burgers. Bent u een echte liefhebber van biefstuk? Dan is het zeker aan te raden eens bij deze online slager te bestellen. Ze verkopen heerlijke biefstuk in diverse varianten. Wilt u bijvoorbeeld biefstuk van een bizon, een kalf of een hert? Of gaat u voor Wagyu rund? Wat uw keuze ook is; dat het zal smaken staat vast. Een biefstuk van een hert is bijvoorbeeld extra rood van kleur en hierdoor extra lekker. Biefstuk komt van de korte spieren van een rund. Aangezien een hert veel uithoudingsvermogen heeft, bevatten de spieren meer zuurstof en is het vlees roder van kleur.

Eenvoudig online bestellen

Heeft u trek gekregen en wilt u daarom zo snel mogelijk een heerlijk stuk vlees uitproberen? Plaats uw bestelling dan vandaag nog in de online winkel van Beef&Steak. Uw bestelling zal dan zo spoedig mogelijk thuis worden gestuurd.