Vind een dierenoppas voor je vakantie

Een oppas voor je huisdier nodig wanneer je op vakantie gaat? Een kijkje op katten-en-hondenoppas.nl lost dit probleem direct voor je op. Je boekt hier een lieve en betrouwbare dierenoppas aan huis. En, de oppas woont waarschijnlijk dicht bij je in de buurt.

Dankzij een enthousiaste dierenoppas vakantie kunnen vieren, is een droom die veel mensen hebben. Maar het is niet altijd makkelijk om zo’n goede oppas te vinden. Daarnaast zijn er genoeg mensen die voor het huisdier van een ander willen zorgen. Alleen weten zij vaak niet hoe zij die ander moeten bereiken. Animal Planet Nanny lost dit probleem in één keer op en brengt vraag en aanbod bij elkaar.

De zorg die via onze website kan worden geregeld beperkt zich niet alleen tot de hond of de kat. Ook knaagdieren, vogels, vissen, reptielen, paarden en landbouwdieren hebben immers tijdens de vakantie zorg nodig. Breng je jouw huisdier tijdens de vakantie liever naar een pension, dan ben je bij Animal Planet Nanny ook aan het juiste adres. Want we tonen je ook de gezelligste pensions voor kat en hond.

Zoeken naar een geschikte oppas is heel eenvoudig. Je kiest eerst het dier waarvoor verzorging nodig is en daarna je locatie. In een handomdraai staan alle mogelijkheden op het scherm en wordt per dier de prijs vermeld. Ben jij zelf trouwens zo’n enthousiaste dierenoppas? Er wordt door ons voor verschillende locaties nog een hondenoppas gezocht. Meld je gauw bij ons aan en wie weet kan ook jij deze zomer leuke honden verzorgen in jouw omgeving!
 

http://katten-en-hondenoppas.nl/