Mediahotspots
Image default
Vervoer en transport

Vliegles in een Scheibe SF25?

Altijd al een keertje willen leren vliegen? Of ben je gewoon benieuwd hoe het is om een vliegtuig te besturen? Bij vliegveld Hilversum kun je terecht voor diverse vlieglessen. Zo kun je een vliegles krijgen in een Scheibe vliegtuig. De Scheibe wordt veel gebruikt tijdens vlieglessen omdat deze erg rustig is en weinig brandstof verbruikt. Dit zorgt voor een onvergetelijke vlucht. De Scheibe is momenteel bij vliegveld Hilversum het enigste vliegtuig waarbij je op het staartwil landt en daarna op het hoofdwiel. Veel piloten ervaren dit als een bijzondere ervaring.

De vliegles

Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan een vliegles via de website van vliegveld Hilversum. Bij de eerste vliegles wordt er eerst gekeken naar de theorie. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar de beginselen van het vliegen en hoe je een vliegtuig in de lucht kunt houden. Tijdens deze theorie kun je ook vragen stellen aan je instructeur zodat je volledig ingelicht de lucht in gaat. Wanneer je de theorie onder de knie hebt, gaat het echte werk beginnen: je gaat vliegen. Uiteraard kun je naast het vliegen ook genieten van het mooie uitzicht. De meeste vliegtochten duren ongeveer een half uur omdat er tijdens zo’n les veel informatie op je af komt. Uit onderzoek blijkt dat een half uur de ideale tijdsduur is voor een vliegles.

Vliegveld Hilversum

Vliegveld Hilversum is een van de drukst bezochte vliegvelden voor de kleine luchtvaart in Nederland. Met name bij mooi weer is het er gezellig druk en valt er veel te zien. Elk jaar gaan er ongeveer 40.000 vliegtuigen de lucht in. Dit zijn met name lesvliegtuigen en vluchten voor het plezier. Het vliegveld is makkelijk bereikbaar vanwege haar centrale ligging in Nederland. Naast de vlieglessen en pleziertochten die er geboekt kunnen worden, kun je bij vliegveld Hilversum ook terecht voor een hapje en een drankje. Vanuit het restaurant heb je een mooi uitzicht op de landingsbanen.

http://www.vliegveld-hilversum.nl/

Gerelateerde artikelen

Veilig rijden op de e-step

Wikkelfoliemachine kopen? Dit zijn de mogelijkheden

Service Card Extra