Voor kwalitatieve wijnen als Torres wijn en Primitivo rode wijn gaat u naar een wijnhuis

Heeft u uw eigen wijnkelder, dan mag een heerlijke fles Primitivo rode wijn daar absoluut niet uit ontbreken. Of wat dacht u als echte wijnliefhebber van de rode en witte Torres wijn? Of bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor een wijnliefhebber? Dan kiest u natuurlijk enkel voor de beste kwaliteitswijnen die verkrijgbaar zijn bij een échte wijnspecialist. Wijnhuis Oss is zo’n wijnhuis waar u terecht kunt voor de lekkerste rode, witte en rosé wijn van toonaangevende merken zoals Torres en Primitivo. Hier worden alle wijnen met zorg geselecteerd en men proeft ook wat af om het uitgebreide en passende wijnassortiment op peil te houden. U kunt langsgaan in de winkel of gemakkelijk een bestelling plaatsen in de webshop.

Torres wijn en Primitivo rode wijn geschikt voor diverse gerechten

Het is weer zomer: tijd voor een heerlijke barbecue met vrienden en familie. Organiseert u binnenkort een barbecue? Dan is een heerlijke fles wijn werkelijk onmisbaar. U wilt bij ieder gerecht een lekkere kwaliteitswijn aan uw vrienden of familie schenken, maar welke kiest u dan? Wanneer u rood vlees of wild gaat bereiden, kiest u voor een heerlijke rode wijn van Primitivo (Italië) of Torres (Spanje). Bij vis, zoals zalm of schaal- en schelpdieren, smaakt een droge witte wijn van Torres lekker. Bij Wijnhuis Oss kunt u terecht voor wereldwijnen die allen met zorg geselecteerd zijn. Hier kunt u tevens advies inwinnen welke wijn smaakt bij welk gerecht.

Torres wijn of Primitivo rode wijn proeven? Bezoek een proeverij!

Bent u benieuwd naar de Primitivo wijn van Wijnhuis Oss? Of wilt u misschien de Torres wijn eens proberen? Dan is het een leuk idee om samen met vrienden, familie of collega’s een wijnproeverij in een gewaardeerd wijnhuis te bezoeken. Iedere maand kunt u Wijnhuis Oss binnenlopen om heerlijke witte, rode of rosé wijn, van bijvoorbeeld Torres of Primitivo, in een bepaald thema te proeven. Naast dat u de wijnen kunt proeven, komt u veel te weten over de oorsprong van de wijnsoort, zoals het land van herkomst en de druivensoort. Bovendien weet u na een wijnproeverij exact welke wijn bij welk gerecht past. Iedere wijn heeft namelijk een andere smaak en afdronk, waardoor de ene wijn beter past bij een kaasplankje en de ander bij de barbecue.