Mediahotspots
Image default
Particuliere dienstverlening

Catering voor feesten, partijen en bruiloften ……

Lekker feesten zonder zorgen

Het is het einde van de middag koken en dan vanavond naar een evenement. Daar ga je dan de hele nacht en avond op die ene maaltijd feesten. Toch krijg je uit eindelijk wel trek in iets je loopt richting de plek waar alle evenementen catering staan opgesteld, zoveel keuze is er je besluit om naar de snacktent te lopen en bestelt hier iets. Zo heb je je trek ook weer verminderd en kan weer feesten. Misschien voor je weer naar huis gaat nog maar naar een eettent om met een volle maag te kunnen slapen. Maar wat je niet beseft is dat je al de hele avond gebruikt hebt gemaakt van de evenementen catering. Nee niet alleen de eettenten die buiten staan op gesteld. Nee, ook de drankjes die je de hele nacht hebt besteld of hebt gekregen behoren bij de evenementen catering.

De evenementen catering is dus al het eten en drinken wat je op een evenement te verkrijgen is. Een evenement doet je waarschijnlijk al snel denken aan feesten waar veel mensen op af komen, zoals een festival of concert van een beroemde popgroep of van beroemde zangers en zangeressen. Ergens klopt dit ook wel, maar een evenement kan ook een cultureel evenement zijn, bijeenkomsten, een bruiloft dit is voor besloten kringen. Niet ieder evenement hoeft dus een groot openbaar georganiseerd evenement te zijn. Want ook op een bruiloft, of personeelsuitje is ook catering nodig. Maar ook achter de schermen is catering nodig. Dit wordt allemaal verzorgt door evenementen catering. Deze catering hoeft niet alleen verzorgt te worden op het terrein zelf het kan ook al van te voren zijn gemaakt in groot keukens, dan hoeft het alleen nog maar op de juiste bestelling afgeleverd te worden en opgediend te worden. Op evenementen zijn vaak verschillende eetgelegenheden te vinden, zoals een pizzakraam, shoarmatent, een gewone snackwagen, maar ook zien we steeds meer foodtrucks op onder andere festivals.

Hypes onder de catering

Een foodtruck is omgebouwde bus die aan de zijkant naar boven open kan waar dan eten in wordt bereidt. Als het dan regent kunnen de mensen het alsnog droog opeten. De foodtruck komt uit Amerika, maar wordt steeds populairder in Nederland. Niet Alleen de foodtruck wordt een hype in Nederland maar ook willen mensen steeds meer gezonder eten kopen. Er komen steeds meer foodtrucks met bijvoorbeeld smoothie ’s of fruitsalades dit wordt dan allemaal vers bereid in de foodtruck.

https://drankengilde.nl/