Mediahotspots
Image default
Financieel

Een boekhoudpakket aanschaffen: Wat moet je weten?

Boekhoudpakket of boekhoudsoftware voor je eigen organisatie of bedrijf aanschaffen? Of je nou zelfstandige bent of voor een groter bedrijf werkt, een boekhoudpakket schaf je natuurlijk niet zomaar aan zonder je erin te verdiepen. Over deze aankoop wil je eerst meer materie lezen en er zeker van zijn dat je de goede keuze maakt, omdat je er nog jaren mee zult moeten werken. Er zijn diverse aanbieders van boekhoudsoftware met heel verschillende functionaliteiten en kosten. Daarom is het goed om reviews van gebruikers te lezen om zo erachter te komen wat hun ervaringen zijn en hoe vergelijkbare gebruikers de gebruiksvriendelijkheid van het systeem zien.

Een boekhoudpakket kun je al vanaf €7,95 per maand aanschaffen. Als beginnende ondernemer kun je een boekhoudpakket als E-boekhouden zelfs de eerste 15 maanden kostenloos uitproberen. Een lange proeftijd, waarin je zeer zeker weet of dit het boekhoudprogramma voor jou is. Een online boekhoudprogramma zorgt ervoor dat je altijd je boekhouding bij kunt houden, met je computer / laptop, tablet of zelfs met een app op de mobiele telefoon. Meteen als je een factuur krijgt of een bonnetje kun je er een foto van maken en deze uploaden in je administratie, zodat je niet vergeet om deze te declareren. In tegenstelling tot die bonnetjes die je altijd rond laat slingeren en op het eind van het kwartaal bij elkaar moet gaan zoeken.

Boekhoudprogramma vergelijken doe je bij Boekhoudprogramma-Vergelijken.com, dé website voor alle informatie over online boekhoudprogramma’s voor zzp’er, verenigingen of grotere bedrijven. Vind snel het programma dat bij jou past en begin je proefperiode direct!

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/