Mediahotspots
Image default
Architectuur

Eindhoven Luchthaven Parking – Waar je auto achterlaten

Vertrek je dit jaar uit Nederland om andere gebieden te ontdekken? De voorstellen van de parkings bij de luchthaven van Eindhoven kunnen een beetje verwarrend en moeilijk over komen. Blijkbaar krijgt men de laagste prijs als men de vroege vluchten neemt zoals om 7 u. ’s morgens, maar dat betekent dan weer dan je er al om 5u.30 moet zijn. Het is dan wel een beetje cru om een vriend te vragen om je om 4u. al een lift te geven naar de luchthaven! Een nieuwe parkeeraanbieder is echter eazzypark.nl, zij bieden vele opties en lage tarieven.

Er zijn wel een paar keuzemogelijkheden die het beslissen gemakkelijker kunnen maken. Zo kan je bvb. gebruik maken van de ‘Park and Fly’-diensten. Er zijn ook enkele minder bekende hotels en huurwagen centra die je het mogelijk maken om ook daar je wagen achter te laten.

Er zijn ook vier parkings bij de internationale luchthaven van Oakland, ook als je direct bij de luchthaven zelf wenst te parkeren. Valet parking is ook een mogelijkheid maar het is vaak te duur voor het budget van de reizigers. Als je parkeert op sommige parkings zal je de shuttle dienst nodig hebben om in de luchthaventerminal te geraken, maar ze rijden wel regelmatig.

 

Vergeet niet dat de Air Bart shuttle een andere mogelijkheid is. Sommige Bart centra laten wel lange-termijn parkeren toe, maar ga er niet van uit dat diegene waarvan jij nu juist gebruik wil maken dit ook doet, en dus moet je dat eerst even uitzoeken. Dit kan een goede oplossing zijn en het is niet duur om van de Colesium Arena naar de luchthaven te rijden.

Een buur of een vriend aanspreken om je te helpen kan wel moeilijk lijken, maar je kan een situatie scheppen waarbij ‘voor iets hoort iets’ wel een uitdaging kan zijn. Zo kan je bvb. de mensen met wie je wil ruilen, aanbieden om hun gazon enkele keren te maaien of je kan hun kinderen oppassen als ze naar de bioscoop willen gaan. Wees creatief en op die manier heb je niet het gevoel dat je hen lastig valt als je hen iets in ruil daarvoor kan terugdoen.

Enkele jaren geleden had ik echt een hele vroege lift nodig en ik wou echt geen vrienden daarvoor lastig vallen. Mijn buurvrouw had eens met mij gesproken over het opzetten van een website voor haar Poetszaak en dus zei ik haar dat ik dat wel voor haar wou regelen, wanneer ik terug was. Ze was opgetogen en het kwam ook mij eveneens goed uit.

Ben je voor de vakantie op zoek naar een plek om je auto te parkeren nabij Eindhoven airport, dan kun je het beste even een kijkje nemen op Eazzypark.nlom opties om lang of kort goedkoop je auto veilig te parkeren.

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Nu lichtstraten laten bouwen