Mediahotspots
Image default
Eten en drinken

Ga overheerlijk uit eten in Uden

Je hebt een lange werkweek gehad en je hebt ontzettend je best gedaan. Hoog tijd om jezelf te verwennen. Wat is de beste manier? Uit eten gaan bij Jambon in Uden, natuurlijk. De koks van dit restaurant bereiden de allerlekkerste gerechten voor je, terwijl jij lekker achterover leunt in de lekkere stoelen en geniet van de ambiance van dit prachtige en gezellige restaurant.

Schuif aan in dit restaurant aan het Lieve Vrouwenplein

Uit eten gaan in Uden doe je bij Jambon aan het Lieve Vrouwenplein. Wanneer je hier dineert weet je zeker dat je nog een keer terugkomt. Er staat zoveel lekkers op de menukaart dat een enkel bezoek aan Jambon niet genoeg is. Kies je als voorgerecht bijvoorbeeld voor de gerookte rib-eye of kies je voor een soep om meer ruimte te hebben voor het hoofdgerecht? De flinke surf & turf (ossenhaas en gamba’s) of een mixed grill zien er natuurlijk heel aantrekkelijk uit, en dan zijn we nog niet aangekomen bij de zalige nagerechten. Ga je voor hartig, en kies je een kaasplankje? Of heb je liever zoet en laat je je verleiden door de brownie, afkomstig van Brownies & Downies? Je merkt het waarschijnlijk al, kiezen is onmogelijk. Wanneer je eenmaal uit eten bent geweest bij Jambon in Uden moet je wel terugkomen om alle andere lekkere dingen op het menu te proberen.

Zaalverhuur

Jambon is meer dan alleen een geweldige plek om uit eten te gaan in Uden. Voor iedere gelegenheid, zoals recepties, jubilea, personeelsfeesten en huwelijkspartijen heeft Jambon een zaal voor grote en middelgrote gezelschappen tot 130 personen. Ben je met een kleiner gezelschap? Jambon heeft een intieme private diningroom om heerlijk te brunchen en te dineren. Heb je een uniek idee dat niet standaard op de site van Jambon staat? Geen probleem. Wanneer je contact opneemt met de restaurateurs van Jambon kijken zij samen met jou naar de opties om aan jouw wensen te voldoen.

Gerelateerde artikelen

Zo handig is een maaltijdbox

Maak uw outdoorkeuken helemaal af met een kwalitatieve barbecue

Snelle nachtbezorging in Den Bosch