Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Luxe naambordjes voor uw woning

Luxe naambordjes

Zoekt u een naambordje met een luxe uitstraling? Dan zijn glazen naamborden heel geschikt. De combinatie glas en RVS staat heel chique. Het huisnummer wordt in de RVS achterplaat gegraveerd en de tekst wordt op het glazen bord geplaatst wat samen een mooi effect geeft. Glas is een zeer sterk materiaal en is 8 mm dik. Daarnaast hoeft u glas niet te onderhouden. Naast glas in combinatie met RVS zijn er ook gematteerde naambordjes. Wat een bijzondere uitstraling aan uw woning geeft. De tekst wordt uit de folie gesneden of wordt ingebakken. De tekst kunt u laten inkleuren of doorzichtig laten. Daarnaast zijn er ook naambordjes met gebrokkeld glas of glas met een spiegel. U kunt de glazen bordjes zelf ontwerpen. Bij de ontwerpoptie kunt u zelf het gewenste lettertype, lettergrootte, tekstuitlijning en tekstkleur kiezen. Veel naamborden kunnen op maat gemaakt worden. De verzending van een glazen naambordje binnen Nederland is gratis.

Luxe maar voordelige naambordjes

Bent u op zoek naar een naambordje met een chique uitstraling maar die niet te hoog geprijsd zijn? Dan zijn gravoglas naambordjes een goede mogelijkheid. Gravoglas ziet eruit als gekleurd glas, maar is een stevig kunststof met een luxe uitstraling. De tekst wordt aan de achterkant van het bordje gegraveerd en vervolgens ingekleurd zodat de voorzijde vlak blijft. U heeft hierdoor keuze uit diverse kleurcombinaties. Ook kunt u kiezen uit diverse vormen, afmetingen en lettertypes. Gravoglas naambordjes worden geleverd met afstandbusjes en dopjes. Hiermee kan het naambordje makkelijk bevestigd worden.

Dierenpenningen

Bent u de trotse bezitter van een hond? Dan is een hondenpenning erg handig. Hierop kunt u de naam van uw hond en zijn adresgegevens plaatsen. Mocht u uw hond uit het oog verliezen dan kan met behulp van deze penning de vinder uw hond weer bij u terugbrengen. Deze dierenpenningen zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. De tekst wordt in de penning gegraveerd waardoor deze tekst lang leesbaar blijft.

https://www.denaambordensite.nl/