Mediahotspots
Image default
Auto's en Motoren

Snel slagen voor je auto theorie examen bij 123-theorie!

In 1 dag theorie examen auto doen? Dat kan gewoon bij jou in de buurt. 123-theorie heeft leslocaties in onder meer Utrecht, Leeuwarden, Alkmaar, Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Breda en Goes. De trainingen worden gegeven door professionele docenten die ervaring hebben in het werken met volwassenen en jongeren met faalangst en dyslexie. De lesmethode blijkt juist bij deze doelgroepen erg effectief. Boeken heb je voor de opleiding niet nodig, een geldig ID-bewijs wel. Je kunt je zowel met een ID-kaart als met een paspoort identificeren. Heb je een scooterrijbewijs op zak? Dit geldt ook ter identificatie. Het komt niet vaak voor, maar stel dat je zakt voor het auto theorie examen, je krijgt dan een speciale korting van 123-theorie voor de volgende keer. Voordat de cursus start, stuurt het 123-theorie team je alvast wat studiemateriaal toe. Lees alles goed door, dan ben je in ieder geval goed voorbereid.

Cursus op verschillende locaties, het hele jaar door

Een theoriecursus Groningen, Rotterdam / Barendrecht, Deventer, Rijswijk / Den Haag of Zwolle? Die volg je natuurlijk bij 123-theorie. De opleidingen duren 1 dag en worden het hele jaar door gegeven. Om ervoor te zorgen dat alle lesstof uitgebreid en gedetailleerd behandeld kan worden, is de starttijd vastgesteld op 07.15 uur. Vroeg inderdaad, maar besef dat je diezelfde middag al examen kunt doen. Je bent dus echt maar 1 dag kwijt. Vanzelfsprekend zijn er een aantal pauzes. Niemand kan toch de hele dag geconcentreerd zijn? Zo rond 14.00 uur gaat de hele groep richting CBR-examenlocatie. Voor degenen die het niet weten – of het vergeten zijn – CBR staat voor Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Om 16.00 uur ben je klaar en weet je de uitslag!

Contactgegevens

Hebben we je enthousiast gemaakt voor een auto theorie training? Je kunt je vandaag nog inschrijven op www. 123-theorie.nl. Wil je eerst antwoord op een paar vragen? We geven je de adres- en contactgegevens van 123-theorie.

Californiedreef 37B
3565 BK  Utrecht
whatsapp: 0629 99 99 62
telefoon: 085 060 1230
email: info@ 123-theorie.nl

https://www.123-theorie.nl/