Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Social media bureau voor echt resultaat

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met de online marketing voor je bedrijf? Dan zit je goed bij Your Business Online. Wij zijn een social media bureau dat jouw online marketing regelt met behulp van social media. Hier hebben we in de loop van de jaren aardig wat ervaring mee opgedaan. Onze social media experts weten wat er speelt op dit gebied en kunnen elk kanaal op de juiste manier inzetten voor het gewenste resultaat. Je zult al snel het effect merken van een goed doordachte social media strategie. Om wat voor bedrijf het ook gaat, Your Business Online weet er wel raad mee.

Zo pakken we het aan

Wanneer je Your Business Online inschakelt, kijken we eerst naar wat voor soort bedrijf je hebt. Dit is immers waar de strategie op gebaseerd wordt. Je doelgroep speelt hierin een belangrijke rol. Zo kunnen we bepalen welk kanaal, of welke kanalen we het beste kunnen inzetten. Niet elke doelgroep is even goed vertegenwoordigd op alle platforms. In overleg met jou verzamelen we ideeën om pakkende advertenties te maken. Daarbij bepalen we wanneer en waar deze geplaatst worden, en wie de advertenties te zien krijgen. Dit doen we door de kenmerken van jouw doelgroep te selecteren, zodat alleen potentiële klanten jouw advertenties te zien krijgen. Wel zo efficiënt.

Op YouTube adverteren, goed idee

YouTube is al jarenlang een zeer populair social media kanaal voor het streamen van video’s. Dagelijks komen er heel veel nieuwe video’s bij over zo’n beetje elk denkbaar onderwerp. Een logische stap dus om op YouTube adverteren in te zetten voor jouw marketing doeleinden. Your Business Online gaat graag voor je aan de slag. Neem dus snel contact op en vertel ons welke doelen je voor ogen hebt.