Mediahotspots
Image default
Eten en drinken

Wil je online kaas bestellen? Bekijk het assortiment van deze specialist

Op de website van Cromwijk Kaasdok vind je meer dan honderd soorten kaas uit binnen- en buitenland. Online kaas bestellen doe je bij deze kaashandel snel en eenvoudig. Kies welke kaas je wilt bestellen, bepaal de hoeveelheid en plaats het product direct in je winkelmandje. In het assortiment van deze specialist vind je meer dan honderd soorten Nederlandse en buitenlandse kaas. Denk daarbij aan Franse, Zwitserse en Spaanse kazen. Van mild tot pittig en van mager tot volvet: je vindt het allemaal bij deze kaashandel. Probeer eens iets nieuws op je brood of op je borrelplank en laat je verrassen door de vele smaken in het assortiment van Cromwijk Kaasdok.

Kies bijvoorbeeld voor hartige en smeuïge Old Amsterdam kaas

Als je houdt van kaas met een volle en pikante smaak, is Old Amsterdam kaas iets voor jou. Deze befaamde oude kaas is een favoriet van vele kaasliefhebbers. Maak er een lekker lunchbroodje mee of snijd de kaas in blokjes voor een borrelplank. Of je nu gaat werken of een feestje te vieren hebt, Old Amsterdam kaas is altijd een goede en vooral smakelijke keuze. De kaas wordt direct na het snijden vacuüm verpakt, waardoor het product twee maanden houdbaar is. Of de kaas het zo lang vol zal houden is natuurlijk een andere vraag… Na het online bestellen wordt je kaas binnen 48 uur bij je thuis bezorgd. Bij een bedrag vanaf € 39,95 is verzending binnen Nederland gratis.

Laat je adviseren door de experts van deze kaashandel

Als je online kaas wilt bestellen, bijvoorbeeld Old Amsterdam kaas, doe je dat direct bij Cromwijk Kaasdok. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een kaasplank? Dan staan de medewerkers van deze kaashandel je graag te woord. Ook als je een vraag hebt over de verzending of over een specifiek product, kun je bij deze specialist terecht.