Mediahotspots
Image default
Zakelijk

Zakelijke tablet houder kiezen: Zoe kiest u het juiste product

Tablet houders zijn er in ontelbare soorten en maten. Maar hoe kiest u de juiste tablet houder voor uw business? In dit artikel leggen we u stap voor stap uit welke soorten tablet houders er op de markt zijn en wat het beoogde doel van elke soort is. Na het lezen van dit artikel bent u zelf in staat de juiste soort tablet houder voor uw zaak te kiezen. 

Welke soorten tablet houders zijn er verkrijgbaar?

Laten we bij het begin beginnen: Welke soorten tablet houder zijn er op de markt? Uitzonderingen daar gelaten kunnen we tablet houders onderverdelen in deze categorieën: 

 • Wandhouders
 • Tafelstandaards
 • Vloerstandaards
 • Beschermhoezen (ook bekend als cases)
 • Specialistische montagematerialen

Wandhouders

Wandhouders zorgen ervoor dat een tablet op een vaste plek op een wand gemonteerd kan worden. Voordeel van de vaste plaatsing is dat een tablet altijd op dezelfde plek te vinden is. Wandhouders worden vaak ingezet om een tablet als domotica hub of ander gespecialiseerd regelpaneel. Zo komt dit type houder goed tot zijn recht op plaatsen waar mensen moeten wachten, bijvoorbeeld in een lift of in een wachtkamer. 

Tafelstandaards

Tafelstandaards zijn uitstekend inzetbaar tijdens een tafelgesprek met twee of meer gesprekspartners. Sommige tafelstandaards zijn draaibaar in één of meerdere richtingen. Door de tafelstandaard te draaien kan informatie op de tablet gemakkelijk gedeeld worden met meerdere gesprekspartners. Daarnaast kan de tablet door elke participant bediend worden. 

Vloerstandaards

Vloerstandaards komen goed tot hun recht op openbare gelegenheden zoals beurzen, markten, conferenties en andere grootschalige evenementen. Zo kunnen vloerstandaards als informatievoorziening worden ingezet maar ook als lead generator of interactieve keuzehulp. Bij dit type tablethouder zijn anti diefstal maatregelen dikwijls inbegrepen. Afhankelijk van uw gebruiksscenario kan dit bij u ook aanbevolen zijn. 

Beschermhoezen (ook bekend als cases)

Beschermhoezen beschermen uw tablet tegen krassen, vallen, stoten en in sommige gevallen zelfs tegen water. Afhankelijk van het model varieert de mate van bescherming. Goedkopere modellen zullen alleen tegen kras- en lichte val- en stootschade beschermen. Aan het andere eind van het spectrum zijn er ook extreem sterke tablet houders verkrijgbaar. Deze beschermen bijvoorbeeld tegen vallen van grote hoogten en zelfs langdurige onderdompeling in water. 

Specialistische tablet houders en montagematerialen

Specialistische montagematerialen zoals VESA beugels, statieven en zelfs desinfectiepalen compleet uitgerust met ingebouwde tablethouders zijn geen uitzondering. Bij de aanschaf van specialistische tablet houders is professioneel advies aanbevolen. Door middel van het juiste advies bent u ervan verzekerd dat uw beoogde gebruiksscenario optimaal kan worden uitgevoerd. 

Tablet houder kopen? Aanbevolen verkooppunten voor de zakelijke afnemer

Als zakelijke afnemer mag u op zijn minst verwachten dat de verkoper voldoende markt- en productkennis heeft om u een gedegen advies te geven. Leg uw gebruiksscenario altijd even voor aan de adviseur, zo kan u snel en gemakkelijk polsen of de verkoper genoeg kennis heeft. Vertrouwde verkooppunten: 

Tabletsolution.nl

 • Zeer veel specialistische kennis
 • Hoog serviceniveau
 • Zakelijke showroom

Bol.com

 • Vertrouwd adres
 • Goedkoop
 • Geen productkennis

Coolblue.nl

 • Duur
 • Hoog serviceniveau
 • Prima kennisniveau (online voorlichting)

Gerelateerde artikelen

Bedrukte doosjes online bestellen

Wat zijn de voordelen van reclame LED displays?

Document Management voor bedrijven