Mediahotspots
Image default
Bedrijven

18V accu van Makita voor jou gereedschap

Wij hebben een ruim aanbod van verschillende soorten accu’s. Al onze accu’s zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Als u op zoek bent naar een vervangende 18V accu voor uw Makita elektrisch gereedschap tegen een aantrekkelijke prijs, dan vindt u die zeker in ons uitgebreid assortiment. Deze vervangende 18V accu van Makita heeft dezelfde levensduur als de originele accu van uw Makita gereedschap en is zeer geschikt voor alle Makita elektrische gereedschappen met een spanning van 18 volt. Accu’s variëren in amperage. Amperage is de capaciteit van de accu. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer u kunt doorwerken met de accu nadat u deze heeft opgeladen.

18V accu van Makita voor diegenen die langer willen klussen

Bent u een professional, bijvoorbeeld een meubelmaker, die gebruik maakt van één of meerdere 18V Makita elektrische gereedschappen en wilt u langer kunnen doorwerken? Dan kunt u de huidige accu van het gereedschap vervangen met deze vervangende 18V accu van Makita. Hiermee bent u bij klanten nooit afhankelijk van stroom. Merkt u dat uw Makita elektrisch gereedschap niet meer op de beste manier presteert? Levert het gereedschap niet meer dezelfde kracht als toen u hem in het begin gebruikte? En moet u de accu vaker opladen? Dan raden we u aan de huidige accu te vervangen met de 18V accu van Makita.

18V accu van Makita geeft uw machine weer alle kracht

Deze vervangende 18V accu van Makita zorgt ervoor dat uw elektrisch gereedschap weer alle kracht heeft en de beste prestatie en kracht levert. U zult ook merken dat u veel langer kunt klussen nadat u de accu heeft opgeladen. Als u een nieuwe accu koopt, hoeft u niet een nieuwe oplader te kopen. U kunt de nieuwe 18V accu van Makita eenvoudig met de huidige oplader opladen. Bent u van plan deze vervangende accu aan te schaffen, dan moet u zeker een kijkje in ons uitgebreid assortiment nemen. We garanderen u van een zeer concurrerende prijs.