Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Bedrijfsterrein gevestigd in Laren? Laat de schoonmaak over aan een specialist!

Beschikt u over een bedrijfsterrein in Laren? Laat deze dan reinigen door Lavos Reiniging. Wij leveren al ruim 30 jaar schoonmaakdiensten aan particulieren en bedrijven. U kunt ons personeel tegenkomen bij KPN, Schiphol en bijvoorbeeld Amsterdam UMC. Lavos Reiniging is innoverend en flexibel, wij denken altijd met u mee. Wij zorgen dat uw bedrijfsterrein schoon blijft.

Welke schoonmaakdiensten leveren wij?

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Laren, hoeft u niet verder te zoeken. Ons team heeft ervaring met diverse schoonmaakdiensten.

Bouwoplevering schoonmaak

Bent u net klaar met een verbouwing of nieuwbouwproject? Wij zorgen dat het pand schoon wordt aangeboden, denk aan het verwijderen van bouwstof, maar ook kit- en verfresten. De vloeren, ramen, wanden, plafonds en het sanitair zullen er spic en span uitzien. Bovendien ondersteunen wij bij het opruimen van het grofvuil en het terugplaatsen van het meubilair.

Uiteraard houden wij ook rekening met het personeel. Ons team zorgt dat de bouwkeet en het sanitair van uw personeel de benodigde reiniging krijgt.

Kantoor schoonmaken

Heeft u een kantoor in Laren? Lavos Reiniging zorgt dat uw personeel en uw bezoekers, fris en veilig kunnen werken. U kunt denken aan het reinigen van bureaus, de keuken, het sanitair en apparatuur.

Gevelreiniging

Ook het reinigen van de gevels is een belangrijke klus, deze dragen bij aan de presentatie van uw bedrijf. Wij weten precies wat uw gevel nodig heeft, zoals zandstraling of hogedruk-stoom. Het is belangrijk om te weten dat wij altijd gebruikmaken van milieuvriendelijke producten.

Lavos Reiniging zorgt dat uw gevel schoon en goed blijft. Wij verwijderen mos, een klimop, roet, hardnekkig vuil en bijvoorbeeld verf. Door de gevel te impregneren, kan de gevel geen vocht meer opnemen en doorlaten.

Vloeronderhoud

Uw personeel en uw bezoekers moeten gebruik kunnen maken van een schone en veilige vloer. Heeft u een winkelpand in Laren? Ons team zorgt dat de vloer van uw winkel of kantoor, de verzorging krijgt die het nodig heeft. Wij beschikken over specialistische kennis, door uw vloer te analyseren weten wij welke behandeling nodig is. U kunt denken aan het reinigen van natuursteen, tapijt of hout. Door de juiste middelen te gebruiken, wordt de vloer niet alleen schoon, maar blijft deze ook in optimale conditie.

Het desinfecteren van uw bedrijfsterrein

Ieder jaar krijgen we te maken virussen, bacteriën en schimmels. Tijdens de Covid-19 pandemie, hebben wij diverse bedrijven gedesinfecteerd. Naast Covid-19 zijn er nog verschillende andere virussen, die zorgen voor ziekteverzuim op de werkvloer.

Wilt u het ziekteverzuim binnen uw bedrijf verminderen? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij onze spuittechnologie worden de virussen, bacteriën en schimmels binnen uw pand geëlimineerd.

Vragen?

Dit is slechts een greep uit onze diensten. Heeft u als ondernemer in Laren een schoonmaakdienst nodig die niet in dit artikel is besproken? Neem dan gerust contact met ons op.