Mediahotspots
Image default
Zakelijk

De verschillende soorten bedrijfsruimtes in Wageningen en hun toepassingsmogelijkheden

Wie op zoek is naar een kantoorruimte heeft ruime keuzes. Er zijn verschillende dingen om af te wegen wanneer je op zoek bent naar een kantoorpand. Ga je het kopen of huren? Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsruimte Wageningen en omstreken.

Opties voor bedrijfsruimtes in Wageningen

Let goed op de voorzieningen, zoek een kantoorruimte die alle voorzieningen biedt waar jouw bedrijf en medewerkers om vragen. Je kan denken aan snel internet, parkeerplaatsen, beveiliging, vergaderruimtes en opslagmogelijkheden. De locatie van je nieuwe kantoor is ook erg belangrijk. Is het goed te bereiken met het OV of de auto? Kies je voor een bedrijventerrein, of wil je liever in het centrum zitten? De grootte en indeling van het kantoor hangt natuurlijk af van wat het beste bij jouw bedrijf past. Er zijn mogelijkheden voor open kantoorruimtes, of juist individueel. Hetgeen waar de meeste huurders naar kijken zijn de kosten. Het is slim om vooraf al je budget te bepalen en hierop gepast te gaan zoeken. Wanneer je je budget bepaalt moet je ook rekening houden met bijkomende kosten zoals energierekeningen, servicekosten en wellicht een stijging van de huurprijs. 

 

Voordelen van huren

Het is ideaal om een bedrijfsruimte in Wageningen te huren. Grote onderhoudskosten zijn vrijwel niet nodig, tenzij er andere afspraken gemaakt worden. Als huurder heb je een hoge mate van huurbescherming, en hoef je bepaalde verzekeringen zoals opstal, glas en onroerend zaak niet te betalen. Je bent flexibeler dan wanneer je iets koopt. Huur opzeggen gaat namelijk sneller dan een pand verkopen. In tegenstelling tot wanneer je een pand koopt, houd je nu een vermogen over dat je voor andere zaken kan gebruiken. Ook heb je niet te maken met een verlaagde waarde van het pand, waardoor je geen verlies lijdt. Wanneer je een pand huurt, maar er iets verandert binnen het bedrijf is het gemakkelijker om vervolgstappen te ondernemen. Stel het bedrijf groeit, dan is er ook behoefte aan een groter kantoor. 

https://www.gardenoffices.nl/kantoorruimte-huren/