Mediahotspots
Image default
Beauty en verzorging

Whitening tandpasta vs whitening strips

Kan whitening tandpasta hetzelfde resultaat geven als whitening strips? Dit is een vraag die vaak gesteld wordt door mensen die op zoek zijn naar een manier om hun tanden witter te maken. Er zijn veel verschillende producten op de markt die beloven je tanden witter te maken, maar niet alle producten zijn even effectief. In dit artikel zullen we de verschillen tussen whitening tandpasta en whitening strips bespreken en waarom de whitening strips van Witter Gebit superieur zijn.

Whitening tandpasta

Whitening tandpasta is een tandpasta die is ontworpen om je tanden witter te maken. De meeste whitening tandpasta’s bevatten ingrediënten zoals waterstofperoxide, bicarbonaat en natriumhydroxide. Deze ingrediënten helpen om oppervlakkige vlekken op je tanden te verwijderen en je tanden witter te maken. Het probleem met whitening tandpasta’s is dat ze niet erg effectief zijn bij het verwijderen van diepere vlekken op je tanden. Dit komt doordat de ingrediënten in de tandpasta niet lang genoeg op je tanden blijven om diepere vlekken te verwijderen.

Whitening strips

Whitening strips zijn een product dat is ontworpen om je tanden witter te maken. Ze zijn gemaakt van een dunne strip van plastic die is bedekt met een whitening gel. De whitening gel bevat bleekmiddel, dat helpt om diepere vlekken op je tanden te verwijderen en je tanden witter te maken. Het grote voordeel van whitening strips kopen is dat ze de gel lang genoeg op je tanden houden om diepere vlekken te verwijderen. Dit maakt whitening strips veel effectiever dan whitening tandpasta.

Witter Gebit whitening strips

Witter Gebit whitening strips zijn superieur aan andere whitening strips op de markt vanwege de speciale whitening formule die niet alleen veilig is voor je tanden maar ze ook aanzienlijk witter maakt per behandeling. De whitening strips van Witter Gebit bevatten een krachtigere whitening formule dan andere whitening strips, waardoor ze effectiever zijn in het verwijderen van diepere vlekken op je tanden. De strips zijn ook ontworpen om perfect op je tanden te passen, zodat de gel gelijkmatig over je tanden wordt verdeeld. Dit zorgt voor een gelijkmatig resultaat en voorkomt gevoelige tanden.

Hoe gebruik je Witter Gebit whitening strips?

Het gebruik van Witter Gebit whitening strips is heel eenvoudig. Allereerst moet je je tanden goed poetsen en droogmaken. Vervolgens plak je de strip op je tanden en druk je deze stevig aan. Laat de strip vervolgens 30 minuten op je tanden zitten en verwijder deze dan voorzichtig. Spoel je mond daarna goed uit met water. Je kunt Witter Gebit whitening strips een keer per dag gebruiken voor 7 tot 14 dagen. Na deze periode zul je zien dat je tanden aanzienlijk witter zijn.