Mediahotspots
Image default
Verbouwen

Duurzame verwarmingssystemen voor particulieren

Installab verzorgt duurzame verwarmingssystemen voor particulieren. Kiest u voor zonnepanelen op het dak, een zonneboiler of warmtepomp? Bekijk dan de mogelijkheden bij Installab. De professionals van dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom vertellen u graag over de verschillende opties en geven advies over de beste duurzame oplossingen voor uw unieke situatie. Installab is aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel, en werkt samen met erkende leveranciers van warmtepompen, zonneboilers en laadpalen. Kijk voor meer informatie op de website van Installab.

Gratis lichtscan voor particulieren

Als u wilt besparen op energiekosten is led-verlichting een duurzaam alternatief en Installab biedt particulieren een gratis lichtscan. Als u de gratis lichtscan aanvraagt, stuurt het installatiebedrijf in Bergen op Zoom een specialist langs die de huidige verlichting en het energieverbruik in kaart brengt. Aan de hand van deze resultaten stelt Installab een rapport op. De gratis lichtscan bestaat uit de inventarisatie van de lichtbronnen en een berekening van de besparing. Voor € 295,- kan de scan worden uitgebreid met een lichtplanadvies. De professionals het installatiebedrijf in Bergen op Zoom zijn specialist in de aanleg van led-verlichtingssystemen. Neem contact op voor advies, informatie of de gratis scan.

Laadpalen voor particulieren

Installab is ook specialist in het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s van particulieren in de regio Bergen op Zoom. Er bestaan meerdere soorten laadpalen en het is belangrijk om te kiezen voor het juiste type laadpaal en het juiste vermogen. Wat is de beste optie voor uw auto elektrische auto? Naast plaatsing voeren de professionals van het installatiebedrijf in Bergen op Zoom ook inspecties uit volgens Nen-normeringen. Dit is noodzakelijk om uw installaties goed en veilig te laten werken. Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een betrouwbare en erkende installateur in de regio Bergen op Zoom? Aarzel niet en neem contact op.

https://installab.nl