Mediahotspots
Image default
Zakelijk

Een attentie voor je medewerkers

Het is een moeilijke tijd geweest, maar de business is nog steeds booming vanwege de inspanning van je medewerkers. Een attentie voor medewerkers is dan wel op zijn plaats. Er is veel mogelijk, meer dan je zou denken. Zo kun je al kiezen tussen een zomer thee box, ice tea box, tea maestro box en een ijsbox. Voor welke box ga jij?

Het is belangrijk dat de medewerkers zich gewaardeerd voelen. Dit geeft een positief en fijn gevoel en dit zie je op ten duur terug in het werk. Bij Happibox kun je cadeaus personaliseren. Het geven van een onpersoonlijk cadeau is hierdoor lang verleden tijd. Bekijk eens een van de boxen op de website. Hier kun je veel inspiratie opdoen en zien wat er allemaal mogelijk is. Hoe leuk is het als je medewerkers houden van bakken en ze een bakbox met hun eigen naam krijgen. Het is een klein gebaar, maar het feit dat hun naam erop is gezet kan al veel betekenen. Het maakt het persoonlijk en dit onthouden mensen.

 

Een duurzame box!

De boxen die door Happpibox bezorgd worden zijn duurzaam. Nul CO2 om precies te zijn en hier zijn ze trots op. Als het niet te voet of op de fiets kan worden ze elektrisch bezorgd. Wordt er toch nog CO2 uitgestoten dan wordt deze gecompenseerd. Vind je het belangrijk dat er zo duurzaam mogelijk wordt gewerkt dan moet je zeker eens kijken naar dit bedrijf want in 2030 willen ze helemaal geen CO2 meer uitstoten.

Niet alleen investeer jij in duurzame producten door boxen te kopen bij Happibox, je zorgt er ook nog eens voor dat jouw werknemers zich gewaardeerd voelen.