Mediahotspots
Image default
Mode en Kleding

Grote borsten, kun je dan wel een goede bh vinden?

Grote borsten, kun je dan wel een goede bh vinden? 

Heb je van jezelf grote borsten en is het daardoor lastig om een goede bh te vinden? Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Naast de juiste bh maat is het belangrijk dat je een bh kiest met de juiste pasvorm en dat je borsten de juiste ondersteuning zal krijgen. Maar waar moet je nu precies allemaal op letten voor het vinden van een goede bh?

Een bh met hoge cup maat

Als je een bh met cupmaat h neemt zal het je borsten geheel bedekken. Doordat je borsten geheel bedekt zijn, zal het ervoor zorgen dat de borsten niet over de cup heen komen. Daarnaast is het voor je borsten erg comfortabel. De bh’s zijn er in verschillende pasvormen zoals een beugel bh of een voorgevormde bh. De bh’s zijn er voor mensen met grotere maten. Je zult merken hoe groter de borsten zijn hoe meer ondersteuning je nodig hebt. 

Kies voor de juiste ondersteuning

De elomi bh zorgt ervoor dat je borsten ondersteuning krijgt. De bh is een kwalitatief en modieus ontwerp die uit verschillende bh’s bestaan. De bh is voorgevormd en beschikt over een full cup. Je kunt de bh tot cupmaat K aanschaffen. Door de juiste bh aan te schaffen en het op de juiste manier te gebruiken, zal de bh een langere levensduur hebben. Kies daarbij een bh met de juiste schouderbandjes die geschikt zijn voor je borsten. Dat zal wat extra ondersteuning bieden voor je borsten.

Plunch bh’s voor grotere borsten

Als je grotere borsten hebt dan kan het wel eens lastig zijn om een goede bh te kunnen vinden. Het kan voorkomen dat de beugel die tussen de borsten zit niet prettig aanvoelt. Als je een plunch bh koopt zal je merken dat de beugel tussen de borsten lager is. Hierdoor zal de bh beter zitten voor mensen met vollere borsten. Met de bh heb je een mindere kans op beknelling dan bij een gewone bh. De plunch bh geeft een liftend effect. Hierdoor zal de bh ook fijner zitten. Ook voor mensen met een kleinere maat kan de bh een goede optie zijn. Als je borsten hebt die minder stevig zijn, wordt er geadviseerd om te kijken naar andere soorten bh’s zoals een balconette of een voorgevormde bh. Dat zal de borsten meer ondersteuning bieden en hierdoor krijg je een mooiere pasvorm.