Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Een huwelijkscadeau dat je een geweldig gevoel geeft!

Wat heb ik er toch nog veel herinneringen aan: het huwelijkscadeau dat ik gekregen heb. Van alle cadeaus, was het huwelijkscadeau van Jilster toch wel echt het meest originele cadeau. Ik kreeg namelijk een glossy. Een glossy waar al onze herinneringen instonden. Van de ontmoeting tot de bruiloft. Omdat ik het zo’n leuk cadeau vond, heb ik dit cadeau later ook nog aan een ander bruidspaar cadeau gegeven!

Een origineel huwelijkscadeau

Wat ik mij altijd afvroeg, was hoe zij erop kwamen. Goede vrienden van ons gaven namelijk de glossy van Jilster als huwelijkscadeau, maar ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Als ze mij van tevoren zouden hebben verteld dat ik een glossy als huwelijkscadeau zou krijgen, dan had ik ze waarschijnlijk uitgelachen. Toch is dit achteraf een enorm gaaf cadeau! Ik vroeg het bevriende stel hoe zij op het cadeau zijn gekomen. Het antwoord is vrij simpel: ze wilden een origineel huwelijkscadeau geven en zijn toen een lijstje gaan maken met de meest originele cadeaus om te geven. Na veel te hebben weggestreept, bleven er nog een paar cadeaus staan. De glossy, in combinatie met Jilster, sprak hen het meeste aan.

Een gelukkig gevoel

Toen ik het huwelijkscadeau kreeg, vond ik dat gelijk enorm leuk. Op de foto was een foto van ons als verliefd stelletje te zien. Die cover viel gelijk al op, dit toverde dan ook al snel een lach op ons gezicht. Na het openslaan, zagen wij gelijk al meer foto’s van ons. Bij deze verhalen stonden de mooiste verhalen. Het gevoel toen ik de glossy kreeg was echt geweldig. Ik voelde mij zo gelukkig om op de mooiste dag van mijn leven! De huwelijksdag was erg intensief, maar een week later heb ik het magazine uitgebreider bekeken. Ik waande mijzelf stiekem weer een beetje op de trouwdag zelf.

Een absolute aanrader

Ik zou het iedereen absoluut aanraden om een glossy als huwelijkscadeau te geven. Je geeft het bruidspaar zo’n goed gevoel en de herinneringen zijn voor altijd. Ook is de kwaliteit van de glossy erg goed, hij kan tegen erg veel dingen! Jilster, nogmaals heel erg bedankt!