Mediahotspots
Image default
Zakelijke dienstverlening

Beloningsreis voor uw succesvolle verkopers

Wilt u meer verkopen? Beloon uw medewerkers dan op een passende manier. Zo worden uw omzetdoelstellingen behaald!

 

Overweegt u een beloningsreis voor uw succesvolle medewerkers te organiseren? Dan is de kans groot dat u deze investering terugverdient. Uit onderzoek blijkt dat een beloningsreis van hogere waarde lijkt dan een financiële beloning. Medewerkers die met een financiële bonus worden gecompenseerd ervaren deze beloning op geheel andere wijze.

 

Het leukst is om vooraf kenbaar te maken welke beloning er precies tegenover een bepaalde prestatie staat. Zo wordt de kans een stuk groter dat uw doelstellingen worden behaald en voelen medewerkers zich gemotiveerder om voor u aan de slag te gaan.

 

Uw verkopers succesvol maken

 

Wanneer u bepaalde omzetdoelstellingen nastreeft is het belangrijk daar een bepaalde beloning aan te hangen. Zo kunt u uw verkopers eenvoudiger motiveren en ervaren zij een euforisch gevoel als er doelstellingen behaald zijn. Het ideale uitgangspunt om er samen voor te gaan!

 

Een beloningsreis is één van de meest populaire manieren om dit te vieren. Zo kunnen uw succesvolle verkopers elkaar inspireren en samen genieten. Wilt u uw beloning nog waardevoller maken? Dan kunt u eventueel ook andere cadeaus toevoegen of er ook een financiële beloning aan koppelen. Net wat bij u past!

 

Succesvolle verkopers met reis belonen

 

Als u uw beste verkopers bedankt doet u dit graag op een passende manier. Een manier die bij de prestaties, uw onderneming en medewerkers past! Zo weet u zeker dat iedere deelnemer een fantastische tijd tegemoet gaat.

 

Bij een beloningsreis is het belangrijk dat het programma met zorg en precisie wordt samengesteld. Eerst door samen naar de mogelijkheden te kijken en later door er ook als organisator van te genieten!

 

Beloningsreis door gespecialiseerd reisbureau

 

Houdt u zich liever niet bezig met het organiseren van een beloningsreis? Dan kunt u daar een gespecialiseerd reisbureau voor inhuren. Zij weten precies waar er groepsvliegtickets geboekt kunnen worden en op welke manier er een fijn programma wordt samengesteld. Daarnaast kennen zij passende groepsaccommodaties en kunnen zij de wensen van uw medewerkers interpreteren.

 

Wilt u alvast de nodige voorbereidingen treffen? Denk dan na over wie u precies met uw beloningsreis meeneemt en naar welke bestemming jullie gaan. Op deze manier kan een reisbureau gericht zoeken naar passende mogelijkheden en worden u vaak direct een aantal opties aangereikt.

http://gomice.nl/incentive-reizen/