Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Emaille, RVS en messing naambordjes vindt u bij naambordkopen.nl

Wanneer u op een nieuw adres gaat wonen is het handig voor uw bezoek als er een naambordje aanwezig is. Op de website van naambordkopen.nl vindt u naambordjes van verschillende materialen, stijlen, kleuren, afmetingen en vormen. Zo is er altijd wel een bordje bij die bij u persoonlijke smaak past. Naast naamborden kunt u er ook huisnummers, naamplaatjes en uithangborden vinden.

Emaille naambordje

Zoekt u een emaille naambordje? Dan kunt u kiezen uit een naambord emaille gebold rechthoekig, naambord emaille gebold klassiek, naambord emaille gebold ovaal, naambord emaille modern of naambord emaille in een oor model. Emaille is een laagje van glas over metaal. Deze naambordjes worden met de hand gemaakt. Door ze te bakken in de oven op 800 graden smelt het glaslaagje. Dit glaslaagje zorgt ervoor dat het emaille naambordje langer meegaat.

RVS naamplaatjes

Bent u op zoek naar een naamplaatje voor uw deur of brievenbus? Dan zijn rvs naamplaatjes zeer geschikt. Met een laser wordt de tekst op het bordje aangebracht en de tekst krijgt hierdoor een zwarte kleur. U kunt kiezen uit bordjes met verschillende afmetingen en lettertypes. In de meeste gevallen wordt de tekst in het midden van het bordje geplaatst. Wilt u een andere uitlijning? Dan kunt u dit aangeven in het ‘Opmerkingen’ vakje. De RVS naamplaatjes worden standaard geleverd met RVS bevestigingsmateriaal. Naast RVS naamplaatjes zijn er ook rvs naamborden en huisnummers verkrijgbaar.

Messing naambordjes

Zoekt een naambord met een chique uitstraling?Dan is een messing naambord een goede keuze. Messing is een legering van koper en zink. In deze categorie kunt u kiezen uit een vlakke of gegoten messing naamborden. De gegoten en vlakke naamborden worden ambachtelijk gemaakt. Omdat de oppervlakte hard genoeg is wordt de tekst erin gegraveerd. Daarna wordt de tekst met zwart erin gelakt en krijgt als laatste nog een extra laklaag om de levensduur te verlengen. Bij een gegoten messing naambordje worden schroefjes meegeleverd. Bij de vlakke naambordje kunt u voor de bevestiging kiezen uit zelftape of schroefjes.

https://naambordkopen.nl/