Mediahotspots
Image default
Dienstverlening

Gebruik AutoDWG voor de conversie van uw pdf-bestanden

Voor het converteren van uw pdf-bestanden naar DWG, gebruikt u de software AutoDWG. Binnen deze software is het mogelijk om uw bestanden om te zetten naar bewerkbare DWG- en DWF-bestanden. In tegenstelling tot andere software die pdf-bestanden converteert, blijft hierbij de volledige opmaak behouden: van lijntjes en boogjes tot tekst en arceringen. Daarnaast geeft de pdf-converter binnen deze software u ook mogelijkheden om een vector en raster om te zetten naar bewerkbare tekeningen. De veelzijdige software is verkrijgbaar bij CD & E Distribution en neemt 40 MB ruimte in op uw computer. De software is beschikbaar op verschillende systemen, zoals Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 en Windows 11.

U kunt ook voor andere software bij dit bedrijf terecht

Naast de software AutoDWG, kunt u bij dit betrouwbare bedrijf ook terecht voor andere software. De specialistische software is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Wanneer u er niet aan uitkomt of u niet goed weet welke software geschikt is voor uw systeem, dan staan de specialistische medewerkers voor u klaar. Zij kijken mee met u mee naar wat u nodig heeft en waar u naar op zoek bent. Zo vindt u altijd de software die u nodig heeft. Een ander voordeel van deze professionele partner in software, is het feit dat hier geen lange wacht- en doorlooptijden zijn. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen met uw aanvraag.

Bekijk alle specialistische software op de website van deze betrouwbare partner

Heeft u AutoDWG of andere specialistische software voor uw bedrijf of voor bij u thuis nodig? Bekijk dan het ruime aanbod aan software op de website van deze betrouwbare partner. De hoogwaardige software wordt geleverd door heel Europa. Zo gaat u straks aan de slag met e-learnings, conversie, development of multimedia. Waar u ook naar op zoek bent, met deze hoogwaardige software bereikt u het juiste resultaat.

https://cd-e.com/nl/