Mediahotspots
Image default
Groothandel

Vers gesneden friet voor horecazaken

Bij Friet van Beus bent u op de juiste plek voor vers gesneden friet van goede kwaliteit aardappelen. Op de bedrijfsboerderij verbouwen ze hun eigen aardappelrassen om vervolgens de lekkerste verse friet van Almere te snijden. De aardappelen worden met veel zorg gewassen en gesorteerd, zodat u altijd egale en mooie aardappelen ontvangt.

Verse patat met een heerlijke aardappelsmaak

De vers gesneden friet van Friet van Beus is gemaakt van Frieslander of Agria aardappelen. Deze twee aardappelrassen worden verbouwd op het eigen land van het bedrijf. Er worden geen extra toevoegingen aan de aardappelen toegevoegd, zodat de pure smaak altijd behouden blijft. Het bedrijf gebruikt alleen hun eigen aardappelen, waardoor u het jaar door nauwelijks verschil merkt in de kwaliteit van de aardappelen. Om de verse friet in de omgeving van Almere te kunnen leveren worden er Agria aardappelen verbouwd. In het overgangsseizoen worden er Frieslander aardappelen gebruikt om de patat te snijden. Ondanks dat ze een groothandel zijn, kunt u gemakkelijk met het bedrijf schakelen over uw wensen en voorkeuren. Als u meer of minder verse friet nodig heeft, kunt u dat gerust aangeven. Uw bestelling wordt dan aangepast op de gewenste hoeveelheid. Op deze manier zorgt u er altijd voor dat uw klanten kunnen genieten van de beste verse friet. De friet is overigens niet voorgebakken, waardoor de houdbaarheid erg lang is en de aardappelsmaak voor lange tijd wordt behouden.

Klop aan de deur voor wekelijkse verse friet

De vers gesneden friet wordt twee keer per week bij u op locatie geleverd. Dit gebeurt op dinsdag- en vrijdagochtend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uw voorraad. Kies ervoor om de verse friet in de omgeving van Almere te laten bezorgen en u geniet van altijd van de goede kwaliteit. Bezoek www.frietvanbeus.nl om meer te lezen over het boerenbedrijf en de hoogwaardige aardappelrassen.